reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe a mi jest właściwie wsio jedno co jem, byle nie tłusto i słodko i mącznie :-p Jedzenie tylko wtedy sprawia mi przyjemność, gdy jest w restauracji, albo gdy mam gości, piękny stół, świece, dobre piwo lub wino.... :sorry: No i z banalnych spraw, to do filmu muszę coś przegryzać :-D

reklama
Wiecie co? Otworzyli u nas nową Aptekę, a tam taka kosmiczna maszyna co wszystko mierzy, no i się skusiłam, a dodam, że za darmo mierzy :-D)))
Niby te BMI fajne, wszystko pięknie, cacy, a tkanki tłuszczowej za dużo :sorry: i to mi właśnie przeszkadza...Ale to było dobry miesiąc temu, nawet sobie zachowałam wydruk dla porównania...tylko się boję :zawstydzona/y:

KUOTEK - no niby wszystkie wymiary w normie, ale tkanki za dużo....serio :zawstydzona/y: Jutro pójdę zobaczyć, czy coś nie lepiej....może to wina tych cycków była...? :eek:

uuu widzę że temat wagi-drażliwy jak dla kobiet;)))

ja ważę 59-60kg przy 163-164cm wzrostu...chciałabym skorzystać z takiej maszyny jak Made ale nie mam tu możliwości...fajnie jest chudnąć....tylko cyczków mi brak-80B już znika i robi się małe 75B!!!!!!!!!!!!!!!!!tego nie lubię...

PAULINA a jak byś zniosła nieszczęście kuota - z 80D do 75A ?????????????? :oo2::baffled: A miało być tak pięknie.... :eek:

Jutro pójdę i porównam :eek: jak będzie tyle samo, to już żadnej maszynie nie uwierzę....bo galotki mi zaczęły z dupki lecieć :eek: i cycki też jakby ciut mniejsze :zawstydzona/y: choć nadal "C"

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry