reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made Muszę tam dzisiaj pójść, ale na krócej, bo mam jakieś dokumenty jeszcze podpisać, ale teraz o niebo lepiej się czuję, bo spałam kamiennym snem ponad dwie godziny, w tym czasie Remi był z dziadkiem i tylko to mnie uratowało :sorry:

jak ja nie lubię chorować :dry::baffled::angry:

Jestem jednak na chwilę!

Kocurku już Ci napisałam - rewelacyjnie wyglądasz na tych zdjęciach gdzie taka załamana siedzisz......A powiedz co jesz jak nie cukry tłuszcze i mąkę? Bo ja w sumie to prawie tylko takie rzeczy jem :-:)zawstydzona/y:

Ach Made mądre rzeczy piszesz o tych prezentach i w ogóle....u nas niestety polecieliśmy z prezentami na maksa......troszkę wina w tym babci.......i Maciuś prezentem potrafi cieszyć się tylko przez chwilę - potem całkiem traci zainteresowanie...Jakby tylko moment otrzymywania był wartościowy....

Boogie
kuruj się SŁONECZKO nasze! Możesz pod ciepłą kołderką poleżeć troszkę?????????

Pozdrowienia od Wioli!!!!!! Internet jej nie działa. A z Franiem coraz lepiej. Pięknie się przestawił na cycusia. I smoczusia też ciągnie :tak::tak::tak:

Lilu - wiesz...bo mnie przerażać zaczęło, jak mojej siostry syn cieszył się tylko z prezentów z logo NIKE ewentualnie ADIDAS, i dobrze jakby to było z nowej kolekcji i powyżej 100,00 zł. Balbinka - jego siostra, też zaczyna oceniać pod kątem firmy i kosztów zakupu :hmm: ale nie to jest takie smutne, smutne jest to, że moja siostra na to przyzwala :/ dzwoni do mnie i mówi, że Balbinka chce coś z kolekcji LITTLE PONY, ale mam uważać, bo zdarzają się podróbki, a Balbinka się podróbkami nie bawi....musi być na nodze napis :szok: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MASAKRA!!!
Dziękuję za pozdrowienia i informacje o Wioli :* Uściskaj Ją bardzo mocno i przekaż, że tęsknię okropnie i wypatruję zdjęć Frania i Iwonki :)))

Made zaraz u Ciebie będę :cool2::-D

Lilu jak tam na placu boju???? Jak Wasze zdrówko? :sorry: Pomarańczka zdrowa?

My już po obiedzie :))

Boogi :-D CZEKAM!

Olivka - o cholera! DUŻO!!! :sorry: Jak ja się cieszę, że nie mam problemu z zębami :)) Mam nadzieję, ze moje dzieci też mieć nie będą.

Olivka - może warto się dowiedzieć? Koszta olbrzymie....
Matkooooo, ciśnienie mi nie daje żyć....odpływam :sorry:

Złożyłam, złożyłam la la la lala la
w terminie nawet i mam już potwierdzenie że dostali:))
Wracam do żywych i pijących kawę w Waszym zacnym, niepowtarzalnym i unikalnym Towarzystwie:)) I nawet rozmawiać będę:)))

Ale od jutra, chyba że wieczorem nie padnę (a pewnie padnę bo dziś mało strasznie spałam bo jak skończyłam poprawki do projektu to dzieć postanowił mieć przerwy w spaniu...)

reklama
cześc Babki
czasem cos poczytam, ale nie jestem oststnio na bierząco... u nas było ciepło - słonecznie to w zeszłym tygodniu chodziliśmy wiecej na spacerach a ten tydzień - poczatek ładny a od wczoraj popaduje wiec wiecej w domu... Ala ma na cos alergie bo całe polisie czerwone i nie wiem na co bo jej nigdy nic nie uczulała... może cos sie pyli? Bo chyba nie na zarcie?? a płyn do prania ciagle ten sam... Mai zeby wychodza dalej ale już blizej niż dalej bo jeszcze 6 szt zostało i bedzie miec pełne uzebienie... Mąż jutro sie dowie czy dostał awans bo aplikowały 3 osoby wiec ma konkurencje no a ja... ja dalej na diecie... 5 tydzień minie w poniedzialek i 6 kg ubyło wiec idzie dosyć dobrze, zwłaszcza, że jedzenie dobre i nie monotonne :)

zdjecia powstawiane kocura i zdje sie Remi też mi mignął, widziałam i pozostaje mi tylko Was skomplementować boście super są :)

u nas zasadniczo tez nie obchodzimy wszystkich świat kalendarzowych, ale na dzień dziecka kupilismy Ali Kena dla Barbie bo juz od urodzin go chciala bo Barbie ma dziecko i to mial być tatuś dla dziecka ;-) no a dla Mai to nigdy nie wiadomo co kupic bo ma zabawek multum po Ali wiec nabylismy maszyne do robienia baniek... no i tyle... ja oststnio dostałam od moich dziewczyn na dzien matki srebrne serce na łańcuchu z czarnym błyszczącym kryształem swarovskiego ale mi sie spodobało :) trafili w mój gust :) no to chyba tyle co u nas...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry