reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURECZKA i jak...?

LILUŚ kreacje znakomite są, tylko czekałam na możliwość dłuższego posiedzenia i popodziwiania z kawką :tak: Co niniejszym czynić będę teraz :-D Pomarańcz mi bardzo przypadł :-p

PAULINA chciałam pogratulować małego acz wielkiego dokonania Majeczki :tak::-):-):-)

MARY no tak... dziecko na górze, zaśnięte w JEDNĄ MINUTĘ :szok: to rodzice mogą sobie porozrabiać :-p

CAROLA hej hej..! Zaraz przeczytam jeszcze raz co napisałaś, bo okazuje się, że dziś lepiej z liczeniem, a gorzej ze zrozumieniem tekstu czytanego :dry::-D

reklama
Polozylam Mie i zmykam pedalowac na rowerku, a potem jakis fitnessik na miesnie brzucha, tylka i ramion. :-)

Do pozniej!

Kocurze - a co! :-p;-)

Mary ja lecę później na bieżnię i orbitrek...ale chyba wieczorem, narazie boli mnie brzuch i ręce....auć.

Kocurku a co Ty tam liczysz??

CAROLA super fotka! Zalajkowana :-D

A obliczałam sobie przybliżony czas powrotu - dzisiaj nową autostradą pojechałam :cool2: Można dostać kota z tymi zjazdami, wjazdami, rozjazdami :eek: Ale jak widać szczęśliwie trafiłam do domu :-p

MADE chyba jednak zebrała się z Victorią... &!!!

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :)

Kocie wygulała butlę mleka i zasnęła:eek: boje się ją z wózka wyjąć:eek:

KUOTKU :*
Nie pojechałam i nie jadę :eek: moje dziecko sobie nie życzy mamuni
:confused: a ja się prosić nie będę :cool2: nie to nie :))
Egzamin się zaczyna o 13:30 :))) chyba se wstrzyknę kofeinę dożylnie :eek: albo już nie wiem co.....już mnie żołądek rozbolewa :zawstydzona/y:

Made da radę:)))) Dzielna dziewczyna! ale boli jak stają się takie samodzielne...mimo, że same od dzieci wymagamy samodzielności..ja to się poryczałam jak Ninka mnie pogoniła z zajęć tańca, nawet się odprowadzać już nie pozwala:szok:

reklama
RURKA wózeczek był nam łóżeczkiem, dopóki Ola nie zaczęła siadać :-) Mała, ograniczona przestrzeń jest bardziej przyjazna takiemu malutkiemu dziecku :sorry2:

MADE no to aplikujmy! Idę uruchomić maszynerię, lavazza dożylnie powinna się dobrze przyjąć, nie? :-p Dla Ciebie oczywiście z dużą ilością spienionego mleka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry