reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :)))

jos!!! NAJLEPSZEGO FILUTKOWI :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Paula - ahoj!!! Rejs z takim marynarzem, to sama przyjemność :-) SUPER wygląda Danielek :))))) Majeczka to w ogóle słodka pszczółka taka, że jeju jeju......i ta sukieneczka i te odciśnięte na karoserii DNA

reklama
Jeju ale się nadziało.... :eek:

NAJLEPSZEGO MAŁEMU FILOUZOFOWI !!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) :rofl2:

MADE ale fajne zdjęcia !!!!! :-D:-D:-D Nie usuwaj, bo teraz muszę się zbierać, a potem chcę je do kawki :-p

TERAZ! :-p Ale to pierwszą ;-) Postawiłam lapka na kibelku i zaraz będę włosy suszyć, Ola też paczy :-)

A drugą... yyy to zaraz przemyślę i obliczę ... tylko wiesz jak ja mam z liczeniem, nie? :eek:

Ostatnia edycja:
KUOTEK

hehe :-) ja liczę podobnie
Moja córka ma dzisiaj egzamin z tańca klasycznego, biedna się stresuje okropnie....Zastanawiam się czy aby z nią nie jechać :eek:

Ostatnia edycja:
Made a nic nie skomentowałaś pomarańczowego wdzianka dla swojego Szanownego.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie byłoby mu dobrze w tym????? :eek::eek: KCIUKI ZA CÓRKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocurku
a Ty byś nie chciała takiego Pana Lwa w sypialni??????:eek:

Cześć:))

Paula Gratulacje dla Majci i Danielka:))) Cudnie musi być patrzec na postępy tych maluchów:)))) Zdjęcia śliczne:)))

Miłego dnia wszystkim życzę!!!:-)
Wczoraj wylazłam z pracy o 17.30 i dotarłam akurat na wieczorne mycie mojej kruszynki i usypianie:dry: Ale dziś tylko pierdoły i składam i znowu będe normalnym szczęśliwy człowiekiem:))
A tak w ogóle to zrobiłam mój pierwszy w życiu budżet i okazało się że całkiem nieźle:)))

reklama
LILUŚ!!! no nie wiem jak mogło do tego dojść :szok: Ja od razu stawiałam na ten kombinezonik w kolorze orange hahahhahaaaaa tylko musiałabyś poszukać rozmiaru XXL :-D)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry