reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola-tak wiem o tych wieszakach w kappahl,zawsze na nich buszuje, tylko w czasie wyprzedaży jest ich więcej;)))kurcze ja to chyba dopiero w czerwcu ruszę...jeszcze może w h&m coś bedzie;)))
oo a ostatnio właśnie w kappahl kupiliśmy małej skarpetki do spódniczki/sukienki, takie białe, wywijane z małą kokardką-jedyne takie-reszta to wyglądała w innych sklepach lekko jarmarcznie-pełno falbanek i w ogóle...

Rureczko ano brzuszek łakomczuszek się nałyka powietrza a potem cierpi, spróbuj ją położyć na brzuszek i głaskaj posuwistym ruchem po plecach, albo nóżki podginaj pod brzuszek jak leży na pleckach, albo przeprasuj pieluchę tetrową i ciepłą połóż na brzuch

reklama
RURECZKO a ile kruszek zjada na raz? Nie dawaj więcej niż 20-30 ml .... Aha... i ja na początku podawałam bardziej rozrzedzone mleczko, nie kierowałam się tym co na pudełku.. Małe, rozwodnione porcje, a częściej - u nas to w połączeniu z uciskaniem brzuszka i kropelkami (faktycznie później, przepraszam) pomagało :)

Ostatnia edycja:
rureczka - a co się Kochana dzieje z brzuszkiem? KOLKA? Musiałam przeoczyć....:((

Ajas - zatem obym wykrakała te dzieciaczki jak najszybciej :)))

Kout wydaje mi się,że jak Oleńka szybko rośnie to spokojnie rozmiary dobierasz;)) ja też kupuje na wyrost, właśnie mam remament w szafie i na 86 mam już trochę, więc teraz się skupie na 92, a jak czegoś braknie to Wiolę będę molestować;))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry