reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie dzisiaj też była jajecznica :-))) Na pomidorach ze szczypiorkiem :-p
PYYYYYYYYYYYYYCHAAAAAAAAAAAA :)))

Ajas, Zizi - witajcie :))

reklama
łojeju, widzę,że Koutowa Oleńka i Maja mają trochę wspólnego;))) moja też się trzęsie na widok jajek;)) a i muszę przyznać że Oleńka jest bardzo podobna do tatusia, coś mało do mamy, podobnie jak u nas;)

współczuję Wam nocek-u nas w końcu po kilku 'gorączkowych'nockach i trudnym zasypianiu wieczorem mała spała od ok.21 do 5 rano-potem butla i pobudka o 7.30-w końcu wiem,że żyję;)

a i nieśmiało przebiły się dolne jedynki;)))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiola mi wczoraj pisała,że dalej ma temp. i Iwusia nie śpi po nocach i woła mamę-Wiola ma oczywiście doła-zaraz do niej napiszę jak się czuje dziś już

a poza tym dzień dobry wszystkim-my już po spacerku, bo gorąc się robi, mała przysnęła, zmykam zrobić z sobą porządek-takie tam ogolenie nóżek, pediciure i w ogóle-bo potem do koleżanki lecimy-a jak się ogarnę to może wrzucę jakiś filmik;))) jak moja mała już chodzi za rączkę;))

pozdrawiam

Dzień dobry :) chcieliśmy się tylko pochwalić, że Zuzanna Katarzyna została dzisiaj oficjalnie zarejestrowana :))

SZAMPAN NA CZESC ZUZANNY KATARZYNY!!!! :-D:-D:-D

SZAMPAN na czesc ząbków Majeczki! :-D

Karola, Monia - ale ja wlasnie wozka jeszcze nie mam w domu, bo sie moj kolor wyprzedal :( a wlasnie liczylam na to, ze sobie pojezdze ;-) tylko sie troche boje, ze sie zakurzy. No nic. Po powrocie z PL odbiore i zobaczymy.

kocurku - cudna Ola. Jest niesamowita!

ja sie chyba w koncu wyspalam... co prawda trzeba bylo wstac na siku niespodziewanie ale chyba nie jest zle. na 15:30 ide sie pindzyc do fryzjera, na manicure i pedicure i do tego czasu musze nas chociaz troche spakowac do PL i posprzatac mieszkanie, zeby nie wrocic do takiego syfu nieodkurzonego (blogoslawiony wynalazca iRobot Roomba :-D:-D).

A nie wiem czy Wam mowilam. W mojej kamienicy jest konflikt :-D Piwnica jest mala i ciasna, wiec kazdy ma niewielki "box" i waskie korytarze pomiedzy nimi, w tych korytarzach leniwi ludzie postanowili trzymac rowery. Poki nie bylam w ciazy to mnie tylko irytowalo,z e za kazdym razem jak chce cos zaniesc/wyniesc z piwnicy, to najpierw musze puzzle z 7 rowerow ukladac, zeby zrobic przejscie i otworzyc drzwi do swojej "klatki". Od stycznia natomiast nie dalam juz rady, m w ogole nie bardzosie do tego nadaje, a do tego przed moja piwnica (na koncu korytarzyka) ktos postawil dwa rowery i je ze soba "szczepil" blokujac tylne kola - nie do ruszenia! chyba, ze sie znajdzie pudzian, ktory podniesie dwa ciezkie rowery i w powietrzu obróci przednim kolem do wyjazdu... no i tak od stycznia nie mialam dostepu do piwnicy. Zrobily sie upaly (a tam mam wiatraki) i sie zrobilo nerwowo, zaczelam dzwonic do firmy (wlasciciel budynku) i w koncu wyslali list do mieszkancow z prosba o usuniecie wszystkich przedmiotow z piwnicy. I CO?! wszystko zniknelo oprocz tych dwoch "szczepionych"... dzieki pomocy dozorczyni namierzylam czyje sa te rowery - kobiety z 5 pietra, ktora (w przeciwienstwie do mnie) ma olbrzymi balkon! wczoraj poszlam, zeby zabrala rowery, bo musze walizki wyjac a jestem w ciazy i nie bardzo mam jak poprzesuwac sama. niby sie przejela i obiecala, ze zrobi ale az sie boje po te walizke zejsc...
uff ale was zanudzilam ;-):tak::-):-D

Poczek jakbym o swojej piwnicy czytała:szok: u nas też nastawiali w korytarzach cudów i przejść ciężko, że już nie wspomnę o suszarni, w której ktoś sobie zrobił dodatkową piwnicę i trzyma fotele, ławę, dywan i starą wersalkę, a pod kaloryferem suszy się wór cebuli :szok: a może ta cebula to wspólna? w końcu suszarnia jest własnością wszystkich mieszkańców:-D

hahahaha! :)

ja skonczylam prace komputerowe na razie (pomagam ostatnio mamie w pracy) i w koncu ide sie umyc i zaczac dzialac.

buziaki!!!

Pok wiem, doczytałam, że nie masz jeżdżącej części ale ja nawiązywałam do momentu jak już będziesz mieć :))

A ''Porodówka'' to w oryginale ''One born every minute'' :)

Rurga gratki dla Córci:)
Kocurku Oleńka codziennie śliczniejsza!

Lecę na siłownię...ktoś chętny na zbieranie mnie szpachelką po?:-D:-D:-D:-D Trzymajcie &&&, papapa

reklama
Rurko - przekaz prosze Zuzinkowi najserdeczniejsze zyczenia imieninowe ;-) czy kiedy indziej obchodzi?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry