reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Włosy to ja dopiero idę myć :szok: Ola w wózek i do łazienki... lecę!

No nie.. chyba idzie koopa... :-p

reklama
kuot : :-)
ja juz wlosy wysuszone, dopijam kawe, za 5min budze L.
nawet wyprzedaze internetowe zdazylam juz przejzec :)

yyyy....cześć :))
Nie będę opisywać nocy :confused2: napiszę tylko, że bez zmian :/

jos - niania obawy ma dość niejasne :)))) Aż trudno uwierzyć po tym sms'ie, że dzisiaj jest czwartek, a jutro piątek :-) Przepraszam, ale rozbawiła mnie ta pani :)))))

Kocurek - a gdzie Ty się taka śliczna wybierasz? :zawstydzona/y:

made : no dziwna....przede wszystkim leniwa hihi
ja nocy tez opisywac nie bede bo tez bez zmian :)

CAROLA może to dlatego ta waga... bo woda przed @ ? Ale trzymaj tak dalej, ćwiczenia zrobią swoje!

POK ja czytam z sentymentem Twoje obserwacje... :))

Dzień dobry! Jeszcze w domku... pierwsza kawka na tapecie :) Może któraś kuleżanka dołączy?

Kocurku waga się trzyma czyli jest ok:) A po ważeniu rannym 86,5kg:tak:! :)))

hej

kuot : dolanczam :)

u mnie wielkie szykowanie
sms od niani ' czy moglabys zaprowadzic L. do przedszkola w czwartek i piatek bo obawiam sie ze nie bed emogla"

czy ktos zinterpretuje mi 'obawiam sie ze nie be demogla'
to znaczy ze nie moze ? czy jelsi ja NIE MOGE, to moze ...?

nic ... ide suszyc wlosy i za 5min budzic L. i w troki
Jos, tzn: NIE PRZYJDĘ!

Made podziwiam i trzymam &&&&&

Poczku fajnie się ogląda taki wózeczek...ja też miałam wcześniej i zaglądałam, jeździłam...nawet lalkę wkładałam:-D.

Jak nasze młode mamusie?Wiola, Rurka?

Mam dzisiaj na sobie wściekle różową koszulę:-D

jos - to może zmienić nianię na bardziej pracowitą...? Ja rozumiem, że coś może komuś wyskoczyć, ale z tego co pamiętam, to nie jest jednorazowy taki "wyczyn" tej niani.

monia - aha....czyli też noc :sorry:

Olivka - pokaż się w tej żarówiastej różowości :-)

Made noc i kuleżanki z rana i siostra wczoraj... ehhh:zawstydzona/y:

Olivka właśnie, może mi się humor poprawi od tego różu:)

Pok my wózek tez złożyliśmy jak tylko przyszedl i patrzyłam sobie i jeździłam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry