reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mówię ''siosik'' ''siołątek'' ''sień dobly'' itp od ponad 2h...kiedy zejdzie to znieczulenie...
Połowa ludzi dzwoniąca do firmy rozłącza się bo myślą, że ktoś sobie jaja robi.

reklama
CAROLA odłóż słuchawkę, żeby byl sygnał zajety, no co Ty :szok::-p

Eeeee Ola się uspokoiła, bo MTV jej włączyłam... :eek:
Jeszcze tylko jakby tak zechciała sama posiedzieć, to bym podanie do pracy napisała...wreszcie :eek:

Wieloryb MADE jeszcze je ???? :-D Przekarmisz biedaka!! :szok:
A właściwie to o kogo chodziło... :eek:

Ostatnia edycja:
hehe :-) Kocurku - wieloryb, to mój żołądek :))))))))))))
Dobra, teraz powiem gdzie byliśmy :cool2: Otóż, proszę sobie wyobrazić, że dzisiaj Maniek był u profesjonalnego golibrody :-) i wygląda ślicznie, w końcu widać te jego cud oczęta :sorry2: Zrobię zdjęcie...niech tylko mu włoski wyschną, bo musieliśmy szybko pod prysznic...kłaczki wszędzie...YHY! TAM TEŻ :-p:-D))))

Made dawaj dawaj zdjęcie to sobie chociaż popatrzę skoro nie mogę na zięcia mieć:-p

Paula daj znać co z męża pracą. a jest opcja żeby został na miejscu?

Monia dam znać-mąż pracuje do 16 i wciąż czeka na rozmowę, wątpię by mógł tu zostać-na początku przyjechała cała szych szefostwa-ogólne zebranie i przekazanie decyzji o przeniesieniu kadry administracyjnej do konina-teraz mają indywidualne rozmowy z pracownikami...

Made pokaż synusia-ciekawa jestem jak Maniek wygląda bez loczków-a podobało mu się???

Właśnie próbuję go złapać w kadr :-) nie jest to takie łatwe....
Jeszcze ma mokrawe włoski, ale już się zaczynają skręcać :))))))

Paula - kurcze....to może lepsza już ta Francja, co? Ech...trzymam kciuki by wszystko się dobrze skończyło :)

Kocur albo po mojemu Kocul :))) nie mogłam odłożyć bo szef paczał:)))
Ale już zawinęłam się do domu.
Minęły 3,5h a mi nie mija....idę się przespać...
właśnie się oplułam...ślina mi ciekła po brodzie...czuję się jak upośledzona...ehhhhhhhhhhh

reklama
MADE mój wieloryb też był baaaaardzo głodny, przepraszam za zniknięcie :sorry2:

PAULA a ja wstrzymałam :-p

CAROLA porządnie Cię naszprycowali widzę! :-D

Nie dało się bez syropku dziś zasnąć, a rano też był syropek i na noc będzie i w środku nocy pewnikiem toże.... ile jeszcze TAK będę w dziecko wlewać........ :eek:

Zrobiłam obiad Kamilowi z babcinej ryby i mrożonek jakichś, a sobie pierogi bożonarodzeniowe odgrzałam... Żyję i zabieram się za pisma...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry