reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Łojaaaaaaaa, wzięłam się za empanady z kurczakiem a zaraz mam audyt:szok:, jak ja się wyrobię????

reklama
Dziewczyny a co z ZIZI? Ostatnio nie widać, nie słychać....

Zamówiłam legowisko na kaloryfer, pani zrobi nam w panterkę:))))

Pokój ogarnięty, pościel rozłożona, zabawki z całym bajzlem posprzątane - szyje misia ;-) Karola z wyrka zadowolona, Emilka też, tylko ciągle nie mam miejsca na to wszystko do łóżeczka :-p

Asionku czyli ile pobudek u Was??:-p

max dwie , ale bywaja noce , ze 1 tylko czyli jak dawniej :)
za to wczesniej wstajemy przez kupe rzecz jasna :-D

Witam :))
Zapomniałam się pochwalić....moje dziecko.....to wyjące, spało wczoraj od 16:00 do 18:30 :szok:
Wymontowałam gondolę, zamontowałam spacerówkę, wsadziłam, powoziłam
i.......DZIAŁA!!! :-D))) Teraz siedzi w wózku już godzinę, bawi się zabawkami,
gada....no nie poznaję dziecka :huh:
Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę....mogę w końcu iść spokojnie
do toalety :eek: i nawet przeczytać gazetę :)))))))))))))))))))
Aha....i też spałam wyśmienicie! :-p

wow super jednak znalazl sie jakis sposob ;)))
ostatnio tez juz mysle o spacerowce ... maly na spacerach jak wstanie chce ogladac swiat i nie raz trzeba go targac na rekach , a tak moze by sobie posiedzial troche ? :)

Asionek &&&&&&&&&&&&&&&&
Kurka, byłam z Ninką u lekarza...ma silną infekcję pochwy. Właśnie mamy jechać do ginka żeby wymazy pobrać. Podobno teraz dzieci miewają już nadżerkę:szok:.
A ja przecież dbam o nią, myję, używam specjalnego żelu do higieny intymnej dla dzieci, bielizna codziennie świeża, często kupuję nową...
Nie wiem co jest... biedactwo moje...

dzieki :)
biedna mala :( dobrze , ze sie wyjasnilo od czego pewnie i oby teraz szybko przeszlo !!

kocie : filutka filozofowanie to mnie powoli zaczynba martwic, wsadzam go w transat z zabawkami wiszacymi, w mate edukacyjna... a on dalej sobie rece oglada :) a wlasciwiew 75% prawa reke :) od miesiaca prawa reke oglada dzien w dzien... ???? :confused::baffled::szok::-D

hehe no wkrecil sie chlopak jak nic ;))) musi miec sliczne paluszki , ze je tak namietnie oglada :)))

ooo wlasnie takie cos chce kupic na plazowanie :)))
super rzecz !

jestem :)

moj ludzik jest najlepszy! :-p:-p:-p:-p
CRL 51,5 mm, nogi dlugasne, serduszko szybkie i mocne, nogi machaly, raczki machaly, policzylismy paluszki. Najpierw się ludzik trochę wiercił (ale nie az tak, jak ostatnio) a potem przekrecil sie troche i chyba... y... zasnął :) doktor dał mu 5 minut i go potem z lekka szturchnął, to się ludzek na chwilę na nas spojrzał a po chwili wykręcił do nas plecami :D - charakterek po mamusi :-p
no był po prostu przecudowny!!!

a! no i przeziernosc karkowa ok.

Zobacz załącznik 443086Zobacz załącznik 443087Zobacz załącznik 443088

super , ze wszystko ok !! malenstwo sliczne ;)))
sa emocje jak sie oglada takiego ludzika malusiego nie ? :)))

Jesteśmy:)
Nasza mała Bella na żywo okazała się całkiem ładnym kociakiem, nie jest maszkaradą jak na zdjęciu:):tak:
Ma pięknego brata rudego, który chyba miał większą ochotę iść z nami :-D

Teraz Bella siedzi na piłkach do kosza przy lodówce i zaprzyjaźnia się z jamnikiem a ja próbuję się pozbyć kilo sierści z bluzki:)

czyli jednak pers :) bedzie ozdoba domu :))) czekam na wiecej fotek !

buuu już wiem czemu ostatnio tak miałam chęć na słodkie...@ przylazła tydzień przed czasem i to kiedy zostajemy z mężem praktycznie sami na weekend!!!no szczęście jak cholera!!!:wściekła/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry