reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kotek piękniaste te ufoki!!!!!!! i tak wszystkie będzie Oleńka mieć w pokoju??
Super będzie miała:))

Paulina ja zawsze garnierem farbuję... a co do koloru to:confused::confused:

idę ściągać mleko, za pół godz wracam:)

Ostatnia edycja:
MONIA ja nie wiem, jak one będą wyglądały :-D MADE je zaprojektuje :tak: Kocham ją za to :-p:-p

PAULA no nie jest lekko z tym szarpaniem za włosy :baffled:

hejka

u mnie 2 pobudki ale i tak jestem zombie...chyba stres poporozowy :)

asionek : nie wiem o co chodzi ale &&&&&&& :)

nie dam rady nadrobic przejzalam w locie tylko kilka postow ...:zawstydzona/y:

u mnie blogi spokoj, poldek sie dorwal do zbéawek po 2 tyg. nieobecnosci i "nie ma " go od 8H30 trano jak tylko wstal :)
podloga juz usiana wsyztskim i wszedzie ale jaki spokoj :) nawet nie reaguje jak rozmaiwam przez telefon a normalnie zawsze chce cos tam powiedziec komus :) zero, nawet nie wie ze kolo niego jetsem, czy gdzie jetsem w mieszkaniu :) a filut wstal przed chwila i kontempluje :)

ograniam walizki, pranie i reszte zeby weekend jako tako nam sie zylo w mieszkaniu ;)

doszly moje fanty - pod moja nieobecnosc , i sie wydalo :) hahahahahha maz odebral 6 przesylek a kilka innych czeka na poczcie/u strozki i w punkcie odbioru przesylek ;) maz nie zdazyl wszystkiego odebrac lol :)

garnuskzi WMF takie piejne ze sie napatrzec nie moge choc nie jestem gotujacy typ czlowieka - te uwielbiam :) az mi zal ich brudzic zarciem :) postawie na meblach jak rzezby i bede ogladac :)

Jesteśmy, Ginek powiedział, że to norma u 4/5 latek a potem u 9/10 latek, pchają paluszki, w przedszkolu siadają na jeden sedes itd.
Kazał myć rumiankiem i na noc kilka dni leciutko smarować Clotrimazolem.
Ja dostałam antyki dzisiaj, robimy minimum pół roku przerwy a potem zobaczymy co dalej...

carola : ajjj... biedna ninka :/

kocie : filutka filozofowanie to mnie powoli zaczynba martwic, wsadzam go w transat z zabawkami wiszacymi, w mate edukacyjna... a on dalej sobie rece oglada :) a wlasciwiew 75% prawa reke :) od miesiaca prawa reke oglada dzien w dzien... ???? :confused::baffled::szok::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry