reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zjadłyśmy kaszkę mannę i dokazujemy - MAMA BAW MNIE!! :-p No cóż.....
Ale kawę w międzyczasie zrobiłam, tylko mi wystygła :dry:
Szukam barierki ograniczającej dla psa, ale takiej, żeby można było jeszcze normalnie drzwi zamknąć.. ciekawe czy są.....

reklama
Olivka - to pędź i wracaj z wiadomościami ;)

Kocurek - a u Ciebie wózek nie działa?

monia - a czepiaj się, czepiaj....:-):-):-) nie będzie mi przynajmniej smutno :))))

Kocurku! Czy ufoki mają być w jakiejś konkretnej gamie kolorystycznej?
Czy szaleństwo kolorystyczne?
Chodzi mi o całokształt....kolor ufoków i tło ;)))

Ostatnia edycja:
Oooo MADE jakie wieści???? Bardzo się cieszę!! :-):-):-):-)
U nas w wózku uspać potrafi tylko tata, jeżdżąc po domku :-p No ale to się zdaża raz na tydzień może, więc się nie liczy :-D Ja spacerówki jeszcze nie montuję, bo moja w gondoli siedzi i ma tam ponawsypywane zabawki i przebiera w nich :tak: Poza tym często jeszcze śpi w gondoli. A usypianie to 90% przy cycu :-p

zazdroszczem usypiania we wózku...

My mamy kombajnowy wózek (typ 3w1) i we bagażniku pod blokiem bo nie dałabym rady na 3 piętro nosić... Jak była malutka to spała w gondoli...
Jak byłam w domu to też tylko przy cycu zasypiała. A teraz lulac ją trzeba... ale jak mama jest to lulanie nie pasuje i cyc musi być...

To teraz będziemy trzymać &&&&&&&& żeby Zygmuntowi się utrwaliło :tak::tak::tak::tak::tak: I żeby mama mogła spokojnie o celebrytach poczytać :-D:-p

MONIA hej!! :-) też mam kombajna :tak: Wczoraj zasuwałyśmy w foteliku samochodowym po moim starym blokowisku.Było fajnie! Małej zdecydowanie bardziej podoba się 30 tysięczne osiedle bloków i zróżnicowane asfalty, niż te perfekcyjne domeczki i perfekcyjna kostka brukowa :tak:

Ostatnia edycja:
Kocurku - u nas też tak to wyglądało, że 90% przy cycu...wózka nie używałam w ogóle,
ale od wczorajszego popołudnia wszystko się przewróciło do góry nogami :-)))
Karmię go przy cycu, później szybko do wózka....energicznie spacerujemy i ......
zasypiamy :-D))))
Chcę Ci powiedzieć, że on cały czas siedzi w wózku :szok: od przeszło godziny :-p
lalala lala lala la la la lalalalalalaaa la la la.........gorąca kawa, to jest to co made lubi najbardziej! :))))
Hopaj siupaj :-)

Tęsknię za moją betonową dżunglą.... :unsure:

Kawa zaraz. Najpierw ogarnięcie katastrofy - koopa na poduszcze i na pościeli wszędzie :baffled:

Właśnie miałam pisac że piję drugą kawe z kuleczkami kokosowymi:))
Jak dobrze że sa szkolenia z ciastkami dla uczestników:)) i że przyjaźnię się z pokojem który trzyma ciastka:))
Kuleczkę?:)
Zobacz załącznik 442936

Made ile Twoje dziecię ma bo suwaczka nie masz....

Kocurek a widzisz małe a juz gust wyrobiony:))

Ostatnia edycja:
monia - zaczyna się od mojej nastoletniej złośnicy, która lat ma....13! :szok:
ale rocznikowo 14 :-)))) to ten wiek kiedy się jeszcze pcha lata do przodu :-)
następnie jest Maniek, który w styczniu skończył 2 lata i wyjec Zygmunt, który ma
5 miesięcy i 12 dni :-))))
Tak to wygląda......:eek: jeszcze chcemy kota :))) do kompletu!
I poproszę jeśli można....o dwie kuleczki :-p

Kocurku! Pytałam o kolor ufoków!

reklama
MADE Przepraszam, musiałam pominąć :zawstydzona/y: YYYYYY........hmmm... <drap drap zgrzyt zgrzyt>
Pokoik ma białe podłogi i białe ściany i czarno-brązowy fotel Poang i stolik Lack, łóżeczko de viva prostota biało-ciemnobrązowe i patchworki niebiesko-brązowo-kremowe... To może by ufoki też w tych kolorach... :confused:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry