reklama
ojeja, kunda opowiadaj!!!
bo ja juz strasznie sie martwie jak zuzka przywita jasia. no i jak bylo za drugim razem na porodowce???lepiej?inaczej?
jak dajesz sobie rade?
jesli chodzi o 2 urodziny zuziaka no to czekaja mnie 3 imprezki...
dwie na miejscu i jedna w polsce, dobrze ze torty mrozone sa smaczne bo trzech bym nie upiekla.;-)
juz prezent mamy. kupilismy taki maly rowerek bez pedalow, wlasciwie to sie na nim biega, tu dzieciaki na nich szaleja a ona ma tyle energii ze moze po takim spacerze bedzie miala dosc.no i kask!!!hahaha
bo ja juz strasznie sie martwie jak zuzka przywita jasia. no i jak bylo za drugim razem na porodowce???lepiej?inaczej?
jak dajesz sobie rade?
jesli chodzi o 2 urodziny zuziaka no to czekaja mnie 3 imprezki...
dwie na miejscu i jedna w polsce, dobrze ze torty mrozone sa smaczne bo trzech bym nie upiekla.;-)
juz prezent mamy. kupilismy taki maly rowerek bez pedalow, wlasciwie to sie na nim biega, tu dzieciaki na nich szaleja a ona ma tyle energii ze moze po takim spacerze bedzie miala dosc.no i kask!!!hahaha
Pycha
mama Mai i Marty
no i 2 latka Majci już tuż tuż, kiedy to minęło???
w końcu kupiłam jej łóżeczko dla lalek, bo od moich rodziców dostanie lalke
w końcu kupiłam jej łóżeczko dla lalek, bo od moich rodziców dostanie lalke
No tak, u nas już dziś świętowaliśmy drugi roczek naszego smyka (swoja drogą kiedy to minęło). Na dzień dzisiejszy Marcinek dostał książeczki, motor z kierowcą, małego doktora, butki, czapkę szalik, rękawiczki....i pewnie czegoś nie wymieniłam. Imprezka urodzinowa za tydzień i już obmyślam menu :-)
Pycha
mama Mai i Marty
moja mama tez chciała już dac Majce lalkę, ale powiedziałam, ze nie, niech wie ze to jutro jej święto
AsiaM
mama czterech córek
Zbliżają się już trzecie urodzinki naszych pociech, czy macie jakieś pomysły na prezenty, bo ja się zastanawiam nad trampoliną :-) ponieważ zawsze denerwuje mnie jak Ala skacze po tapczanie.(Zwłaszcza jak na tapczanie leży Basia) Chcę jej dać jakąś alternatywę, bo przecież nie mogę zabronić dziecku wogóle skakania:-)
skoro masz duze mieszkanie.. ja miałam dmuchana na ogródku ale szybko sie znudziła..
Ja kupuję ksiazeczki, kolorowanki , farby nowe- bo zabawek od groma....
Julka chce jescze tablicę do pisania i jakąs zabawke wiec cos drobnego pewnie dostanie..
a co reszta kupi to nie mam pojecia..
Ja kupuję ksiazeczki, kolorowanki , farby nowe- bo zabawek od groma....
Julka chce jescze tablicę do pisania i jakąs zabawke wiec cos drobnego pewnie dostanie..
a co reszta kupi to nie mam pojecia..
reklama
AsiaM ja też kupiłam trampolinę, taką 140cm ale oczywiście mimo że jeszcze miesiac do urodzin to mały już na niej skacze, a uciechy ma co niemiara ;-) Tak więc w dzień urodzin dostanie jeszcze książeczki do samodzielnego czytania (uczyłam Adasia metodą Domana i własciwie prostsze teksty czyta już sam), kolorowanki i kredki (a tego w naszym domu zużywa się masa)no i zdalnie sterowany samochodzik. Wiem że od dziadków dostanie jakiegoś pieska co szczeka chodzi i merda ogonkiem. :-)
Podziel się: