reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roczek

reklama
Misialina - toż to z torbami można pójść...:szok:
Andariel - Leo był pierwszym czerwcowym Dzieciaczkiem i mimo dramatycznych chwili na początku nigdy bym nie powiedziała patrząc na Niego iż się mocno pospieszył i tyle przeżył :tak:

a my chyba jednak zrobimy w knajpie. Rozmawiałam z teściami o roczku i mój kochany teść zadzwonił dziś do Marcina, że on nam doda 1000zł żebysmy zrobili w knajpie :szok: I już nam miejsce zarezerwował wstępnie jakbyśmy chcieli, w zamku z parkiem :-D Ma tam znajomości i pełen obiad z deserem, wszystke napoje bezalkoholowe bez limitu, zimna płyta z sałatkami wyjdzie 80zł na osobę. Ciasta i alkohol możemy wnieść swoje. Także wydaje mi się, że cena bardzo dobra, zwłaszcza jak na taki lokal. No to skoro chce fundować to niech funduje :-D

My na roczek będziemy w Polsce i chyba będziemy łączyli z Emilki 4-tymi urodzinami bo to 2 tygodnie różnicy. Imprezy będą dwie jedna u teściów a druga u moich rodziców. Torty będą napewno dwa bo dla Emilki muszę zrobić myszkę Mickey, a Asi jakiś dzieciowy wyszukam co by mogła spróbować;-)

U nas roczek grill i tort w ogrodzie, potem Ameli urodziny 1 sierpnia identycznie;-) a od przyszlego roku Olek z Amela impreza wspolna dla rodziny, no i pewnie potem Amela dla kolezanek.

reklama
Do góry