reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Roczek

:szok: Nie wiedziałam, że na roczek robi się takie imprezy... U nas będzie najbliższa rodzina i Ciocia Jola ;-) Ciacho i kawka, to wszystko...

reklama
my napewno w domku bedziemy robic :) :tak: moze rozbijemy to na dwa weekendy i pierwsza impreza w krakowie dla przyjaciol a druga w jaśle dla rodziny ;-)

Forever, Doris Majowe urodzinki tez w sobotę, tylko tydzien później :) My zrobimy pewnie w ogrdzie u teściów - my, teściowie z siostra T (chrzestną Majki), moja mama z moim bratem (tata będzie pewnie w Norwegii w tym czasie) i wujek z ciocią i dziećmi którzy mieszkają przez płot, ich najstarszy syn jest chrzestnym - w sumie 12 osób plus solenizantka.
Menu - tort i pewnie jakaś sałatka owocowa. Oby pogoda dopisała :) Czerwiec to fajny miesiąc na urodziny :)

super temat, u nas bedzie skromnie, chyba tylko ciastowo i tortowo bo w czerwcu chrzcinyi to dosc spore wiec musimy oszczedzac

My roczek Przemka robiliśmy w domu. Byla tylko rodzina i nasz bardzo dobry przyjaciel. W tym roku Przemek miał urodziny 2 razy. Jedne z dziećmi na kulkach, a drugie w domku już z rodziną.

woooooooooo my na nasze pierwsze urodziny bedziemy akurat w Sopocie... więc nie wiem co z urodzinami, pewnie przełożymy na tydzień później. I pewnie dziedków + chrzestnych zaprosimy i tyle... i tak będzie komu kawę robić. Oby pogoda była i dało się towarystwo na dwór wyrzucić ;)
No i trzeba bedzie o torcie jadalnym przez bliźniaki pomyślec... obaczym... za daleko jeszcze do planowania.

My robimy 14 maja kinderbal ( dzieci + mamy, bo może w pon przed południem się odbędzie, więc tatusiowie w pracy, chyba, że w dniu urodzin- niedzielę, ale ze względu na naszą kawalerkę- mimo sporego balkonu- jakoś niebardzo, to widzę...). Menu: dla mam ciasta i owoce dla dzieci ugotuję zupkę brokułową i mus z eko malin, jabłek, morel:-) Tortu nie będzie- po co skoro solenizant i tak nie może.
A tydzień po ur- impreza u rodziców w sadzie- rodzinna, z torcikiem. Też raczej na słodko, ewentualnie ognisko rozpalimy i ze 3 sałatki zamówię u tej babeczki co mi jedzonko na chrzciny robiła...

nutria ja kiedyś oglądałam supernianie i było o bliźniakach i ona mówiła, że każde dziecko powinno mieć swój tort, bo mimo tego, że urodzili się w ten sam dzień to dwie osoby i każda powinna mieć swój :-)

No właśnie mój K. twierdzi, że tort bez sensu, skoro Edi nie będzie mógł ;-) Chyba że wykombinuję jakiś z chrupek kukurydzianych ;-)
Nutria, zazdroszczę podwórka...

reklama
Do góry