reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Forever, Doris Majowe urodzinki tez w sobotę, tylko tydzien później My zrobimy pewnie w ogrdzie u teściów - my, teściowie z siostra T (chrzestną Majki), moja mama z moim bratem (tata będzie pewnie w Norwegii w tym czasie) i wujek z ciocią i dziećmi którzy mieszkają przez płot, ich najstarszy syn jest chrzestnym - w sumie 12 osób plus solenizantka.
Menu - tort i pewnie jakaś sałatka owocowa. Oby pogoda dopisała Czerwiec to fajny miesiąc na urodziny
Menu - tort i pewnie jakaś sałatka owocowa. Oby pogoda dopisała Czerwiec to fajny miesiąc na urodziny
ramari
Fanka BB :)
My roczek Przemka robiliśmy w domu. Byla tylko rodzina i nasz bardzo dobry przyjaciel. W tym roku Przemek miał urodziny 2 razy. Jedne z dziećmi na kulkach, a drugie w domku już z rodziną.
nutria
Mama X 2009
woooooooooo my na nasze pierwsze urodziny bedziemy akurat w Sopocie... więc nie wiem co z urodzinami, pewnie przełożymy na tydzień później. I pewnie dziedków + chrzestnych zaprosimy i tyle... i tak będzie komu kawę robić. Oby pogoda była i dało się towarystwo na dwór wyrzucić
No i trzeba bedzie o torcie jadalnym przez bliźniaki pomyślec... obaczym... za daleko jeszcze do planowania.
No i trzeba bedzie o torcie jadalnym przez bliźniaki pomyślec... obaczym... za daleko jeszcze do planowania.
Aestima
My robimy 14 maja kinderbal ( dzieci + mamy, bo może w pon przed południem się odbędzie, więc tatusiowie w pracy, chyba, że w dniu urodzin- niedzielę, ale ze względu na naszą kawalerkę- mimo sporego balkonu- jakoś niebardzo, to widzę...). Menu: dla mam ciasta i owoce dla dzieci ugotuję zupkę brokułową i mus z eko malin, jabłek, morel:-) Tortu nie będzie- po co skoro solenizant i tak nie może.
A tydzień po ur- impreza u rodziców w sadzie- rodzinna, z torcikiem. Też raczej na słodko, ewentualnie ognisko rozpalimy i ze 3 sałatki zamówię u tej babeczki co mi jedzonko na chrzciny robiła...
A tydzień po ur- impreza u rodziców w sadzie- rodzinna, z torcikiem. Też raczej na słodko, ewentualnie ognisko rozpalimy i ze 3 sałatki zamówię u tej babeczki co mi jedzonko na chrzciny robiła...
ramari
nutria ja kiedyś oglądałam supernianie i było o bliźniakach i ona mówiła, że każde dziecko powinno mieć swój tort, bo mimo tego, że urodzili się w ten sam dzień to dwie osoby i każda powinna mieć swój :-)
reklama
ramari
Aestima, ja-zolza a czemu wasze dzieciaki nie mogą tortu?
Podziel się: