Hej kochane! Przepraszam, że tak długo nic nie pisałam ale miałam duuużo na głowie.
Imprezka się udała! - to najważniejsze, Oliwka dostawała oczopląsów od wszystkich prezentów.
Było 12 osób dorosłych + Oliwka, był tort, placek dla Oliwki - biszkopcik z owocami i galaretką, zrobiłam też dwie wielkie michy różnych sałatek - i było ok (zresztą imprezka była popołudniową porą o 17 i wszyscy byli już po obiadku), były balony i serpentyny i Oliwce baaardzo się to podobało.
Jeżeli chodzi o prezenty to w naszym przypadku konkurs na najlepszy prezent (chociaż był to najtańszy prezent - ale jak już pewnie zauważyłyście dzieci nie znają takich zasad) wygrał mój brat (nie powiedzieliśmy nikomu, ale to ja mu kazałam to kupić na allegro, a właściwie sama kupiłam, tylko jemu kazałam zapakować ;-) ) no więc wiklinowy wózeczek dla lalek
BARDZO ŁADNY WÓZEK DLA LALEK WIKLINA POLECAM!!! (171854559) - Aukcje internetowe Allegro
Oliwka zamiast lalek wozi po całym domu w nim kota - kotu też się takie miejsce do spania bardzo spodobało.
Inne prezenty, które też czasami są używane to ciężarówka drewniana z naczepą i drewnianymi krążkami na przyczepie, i zabawka fisher prise z kulkami, które gdzieś sie wrzuca (wkleję zdjęcia, do galerii to zobaczycie) oprócz tego książeczki i jakieś drobne prezenciki.
Zdjęcia wkleję jutro do galerii bo już dziś nie mam siły
Polecam wózeczki dla dziewczynek!