reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My klocki mamy z lego.Rowerek kupuje chrzesna z teściową na spółe.Moja mama i dziadek kupują coś na biegunach bo jeszcze nie mamy.Moja siostra z chrzesnym Victora(mężem swoim:-)) zrobili boski regał i już go mamy ale coś jeszcze wariaci kupili.No a my hmmmmmmm pomysłów było sporo ale zostaje chyba szczeniaczek-uczniaczek.U nas garnuszek na klocuszek i krzesełko uczydełko furore zrobiły to piesek będzie chyba ok.Nie sądziłam,że moje dziecie tak zajmą te zabawki.A ja nimi się bawi to ponad godzinę go nie ma:yes:

reklama
Widze że cały czas jest poruszany temat rowerka.
Mi też się podoba taki rowerek aby móc dziecko pchać.
Alenie wiem czy kupimy Dominice taki.
Zobaczymy pierw jakie prezenty dostanie niunia od chrzestnego i chrzestnej.

Zielona z doświadczenia siostrzeńca to fajowy prezent ale na 2 latka.
A ja kupiłam dziś zaproszenia na roczek i będę wysyłać,udało mi się w końcu męża przekonać do nich.Jejku będzie około 20 ludzi i 3 dzieci a myślałam,że to będzie mniejsza imprezka,jak nie wypali pogoda i odpadnie Działka to gdzie ja ich pomieszczę:confused:Muszę szykować plan awaryjny:-(

Irlandia, mi sie wydaje, że cena tych drewnianych trochę jest wysoka, wdziałam takie same w sklepie, jakis hipermarket, za połowe tej ceny, ale nie jestem pewna ile tam było sztuk.
A tak w ogóle to my własnie zamówiliśmy u jednej z babć takie klocki drewniane :tak: :-D

Oj! Widzę, że przygotowania do świętowania w pełni.
U nas tez uzbiera się z 15 osób (co najmniej). Jakoś sie pomieścimy. W niedzielę mieliśmy małą imprezkę urodzinową-wspólną razem z męzem, bo oboje marcowi, było 14 osób i jakoś się nie pozagniataliśmy na tych naszych 47 m.kw. Frekfencja gości na roczku powinna być przybliżona.

Niestety Mateusz nie będzie miał ani mamy ani taty chrzestnego na swoim jubileuszu, są daleko.

Aaaa no i doszedł garniturek dla MAteusza. Wygląda elegancko;-) .

Prosze bardzo, specjalnie dla Ciebie Rybciu

Lepsze zdjęcia bedą z roczku:-)

A własnie dostałyście życzenia od Nestle? Bo ten balonik na zdjęciu to właśnie od Nastle.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry