reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

reklama
Olu u Nas zawsze na roczke dawało si eod wybory różaniec,paszport,kasę,kieliszek i cos jeszcze ale tez nie pamiętam.:baffled:...kurczę zazdroszczę Wam tego miejsca w ogrodzie,macie możliwości do zrobienia imprezki na dworze,ja to moge pomarzyć bo mama mieszka w bloku więc nici..no ale będziey mysleć...:tak::tak:

My również planujemy urodziny Zuzi na powietrzu,tj.w ogrodzie ale nie u nas(my mamy jeszcze totalny nieład)tylko u moich Rodziców-oni mają piękny ogród i duuuuużą altanę w stylu góralskim i pojemnego grilla bo jak nic dania z niego będą wodzące...A i ludzi sporo będzie-może nie tyle co na cgrzcinach ale do 30 spokojnie dobijemy...Już się cieszę natę imprezkę...

A co do prezentów to my chcemy kupić Zuzi plac zabaw z piaskownicą.zjeżdżalnią,domkiem i huśtawkami-taki plastikowy dla maluchów.Moi Rodzice mają dla Niuni jakąś niespodziankę-nie chcą zdradzić co a chrzestna ma kupić jeździk-pchacz.Drudzy dziadkowie i chrzestny jak zwykle nic nie wspominają i o nic nie pytają więc niczego szczególnego z tej strony się nie spodziwwamy...Reszta Rodzinki raczej kaskę da...

Ja połączę roczek Szymka z moimi okrągłymi (czytaj : osiemnastymi :-)) urodzinami, bo teściowie zapowiedzieli ,że nie będą przyjeżdżać dwa razy. Oczywiście gwiazdą będzie tylko i wyłącznie Szymon. Już rozglądam się za dekoracjami, a jest tego całe mnóstwo. Jeśli będzie ładna pogoda, to także zrobimi imprezkę u moich rodziców na ogrodzie. Chciałabym także zamówić mszę i poświęcić na niej Biblię albo obrazek rodziny świętej dla małego. Z tą mszą, to chyma muszę już myśleć, bo jak pójdę w lipcu, to mnie zapisze na listopad :-).

My z Zuzią siły rzeczy musimy mieć razem urodziny bo bez mała tego samego dnia lipca sie urodziłyśmy-z różnicą tylko kilku lat;-);-);-)

Kociu ale fajnie:tak:...te kilka latek to nie ważne jest hehe..będziesz swiętowac roczek swój i Zuzi hihi:laugh2:

Kociu to ci się udało:tak: fajna sprawa a przy okazji córcia zawsze będzie pamiętała kiedy mamusia ma urodzinki ;-):tak:

:-) Super Wam sie udalo Kociu.ja mialam termin na moje urodziny ale Witek sie wycwanil i poczekal jeszcze pare dni.
Ja tez ostatnio myslalam juz o urodzinkach.Chcialabym zeby ktos z rodzinki kupil Witusiowi taki jezdzik-pchacz no moze rowerek dla maluszkow.Ale to sa tylko moje marzenia.Moze moi rodzice kupia cos fajnego a tesciowa znajac zycie da kase bo nie umie nic kupic.Co do imprezki to jesli bedzie ladnie to tez na dworze zrobie, obowiazkowo beda balony , lody ciasto i (jak bedzie ladnie) grill.Nie myslalam o tym ale teraz jak czytam wasze pomysly to tez chyba zrobie jakas wieksza imprezke.Zawsze wszystko skromnie robie a tu chodzi przeciez o Witka.:zawstydzona/y:jestem paskudna ale jesli zaprosze wiecej ludzi to maly w koncu dostanie jakies prezenty bo tak to tylko jeden od moich rodzicow i kasa od tesciowej;-)

reklama
Kociu rewelacja z tymi Waszymi wspolnymi urodzinkami :-D.
Jejku a ten plac zabaw to poprostu super pomysl. Ja kurcze ogladalam taki domek plastikowy i ceny cos kolo 1 500 zł za sam domek, zjezdzalnia 800! Jezu co za ceny.
Ale slicznosci teraz dla dzieciaczkow robia!!!:tak:.
Co do piaskownicy i hustaweczki to moj mezulek Kaji bedzie musial wlasnorecznie robic ;-), ale cieszy sie z tego, bo dumny z cory!.

Aneczko, pewnie, zrob duza imprezy, abyscie potem mieli co wspominac z Witusiem!! A co do tesciowej to moze lepiej ze da kase nizby miala kupic cos co w ogole by sie nie przydalo ;-).

Do góry