reklama
Moniuś może dała mu kosza
No właśnie nie Tosia leżała sobie spokojnie nie ruszając się, co zresztą widać na zdjęciach ;-) Może to go zasmuciło Biedak pewnie się przestraszył, że musi przejąć inicjatywę ;-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Widać Wituś woli gorące i ostre babeczki;-)
Widać Wituś woli gorące i ostre babeczki;-)
Pewnie tak ;-) Ale mam nadzieję, że nie będzie leżał i czekał na trzęsienie ziemi, bo żadna kobitka go nie zechce Kurcze, po rodzicach powinien mieć zupełnie inny temperament ;-)
MamaAntosia
Wyrobi się chłopak, zobaczysz. Niech tylko konkurencję wyczai, to się weźmie do roboty;-)
Wyrobi się chłopak, zobaczysz. Niech tylko konkurencję wyczai, to się weźmie do roboty;-)
Hahahaha, widocznie Tosia nie jest w jego typie A szkoda ;-)
MamaAntosia
No szkoda, ładna z niej dziewuszka. Ale co tam, nie ona jedna na świecie;-)Hahahaha, widocznie Tosia nie jest w jego typie A szkoda ;-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
dzieki Monia za odpowiedz. Kurcze mam dylemat, bo ochraniacz musialabym kupic i to jak sensowny, bo ten z kompletu poscieli jest niski i miekki (zalamuje sie). No i wydaje mi sie, ze jeden mi nie wystarczy bo potrzebuje i na krotki i na dlugi bok lozeczka
A poza tym Robert mi go sciaga. Zaraz rozwiazuje i stara sie wyrzucic z lozeczka.
A poza tym Robert mi go sciaga. Zaraz rozwiazuje i stara sie wyrzucic z lozeczka.
reklama
Podziel się: