reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
Monia super zdjecia.
A ja mam do Ciebie pytanko, co masz w lozeczku od strony sciany??
Cos masz przeplecione przez szczebelki, ochraniacz, kocyk???
Pytam sie, bo chcemy Robertowi zrobic kacik i bedzie mial lozeczko z dwoch stron przy scianie i chce mu wlasnie cos wymyslec, zeby mi nie trzymal w nocy golych nog na zimnej scianie, bo ma takie zapedy ostatnio. :baffled:

Fajnie Monia że zasypałaś nas fotkami. Ja uwielbiam zdjęcia, więc chętnie oglądam każdą ilość.
A co do treści to ekstra fotki, fajna imprezka, bajerancki tort, Wituś słodki, a z tym kieliszkiem........ niezłe. No a sprawy łóżkowe wcześnie sobie zaczął:-D:-D:-D

Monia ... no opłacało się to nasze czekanie :-D:tak:, bo zdjęcia piękne :-):tak:. Tort rewelacyjny, a Wituś taki zadowolony no i jaki akrobata z niego :szok::szok: ... chodzi już na rękach :-D:-D. Super!!!

No monia wreszcie doczeklysmy sie zdjec, super. Witus slodziutki i jaki z niego szczesciarz - dwie imprezki, umie sie chlopak ustawic:-D

Monia fotki super!! rewelacyjny tort, Witus stojacy na rekach, z kieliszkiem i z ukochana w lozeczku:-D:-D i trzy Mikolaje to moje ulubione, sliczna z was rodzinka:tak:
I tez mamy ta koszule zielona:-) jaki elegant maly!! pieknie!!!

Dzięki wszystkim cioteczkom. Niestety tego posta piszę już piąty raz, bo co chwilę mamy zanik prądu :wściekła/y::angry:
Witek miał w sumie trzy imprezki: jedną w dniu urodzin (taką skromną) i dwie teraz, po miesiącu :-D Mały szczęściarz :tak: A torty były teraz dwa, oba ze Staropolskiej. Polecam, bo były pyszne :tak::-D

Monia super zdjecia.
A ja mam do Ciebie pytanko, co masz w lozeczku od strony sciany??
Cos masz przeplecione przez szczebelki, ochraniacz, kocyk???
Pytam sie, bo chcemy Robertowi zrobic kacik i bedzie mial lozeczko z dwoch stron przy scianie i chce mu wlasnie cos wymyslec, zeby mi nie trzymal w nocy golych nog na zimnej scianie, bo ma takie zapedy ostatnio. :baffled:

Aniu, z reguły mamy powieszony ochraniacz, ale on był w praniu, więc poprzetykałam pomiędzy szczebelkami kocyk ;-) Witek w trakcie snu lubi wystawiać rączki za szczebelki, a obie ściany są zimne. U nas to się sprawdza, tym bardziej, że smoczke mu nie spadnie (przez przypadek albo specjalnie) za łóżeczko. Więc jeśli chcesz ustawić łóżeczko blisko ścian to polecam takie rozwiązanie :tak:

reklama
Fajnie Monia że zasypałaś nas fotkami. Ja uwielbiam zdjęcia, więc chętnie oglądam każdą ilość.
A co do treści to ekstra fotki, fajna imprezka, bajerancki tort, Wituś słodki, a z tym kieliszkiem........ niezłe. No a sprawy łóżkowe wcześnie sobie zaczął:-D:-D:-D

Z tymi sprawami łóżkowymi to nie tak do końca było :no: Były zrobione dwie fotki, jedną już widziałyście, a na drugiej Witek ma już minę nie tęgą ;-):-D

Do góry