reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
Poprzez górki i dolinki biegną @@@@@ na Twe urodzinki. Biegną złożyć Ci życzenia by spełniły się marzenia. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, chwil pogodnych i radości życzą ciocia Justyna i Filipcio.

Roberciku, wszystkiego najlepszego z okazji Twoich pierwszych urodzin, dużo zdrówka, uśmiechu na buzi każdego dnia, radości z poznawania świata.

Dziekujemy bardzo, bardzo

Wszystkie chetne ciocie zapraszamy ,moze nie na torcik, bo nie mam zdolnosci, ale na ciacho 28.12.

Dziewczynki ... będziemy czekać niecierpliwie na fotorelację z Waszego spotkani :tak::tak:... już się nie mogę doczekać :-p;-)

Aniu ... jak będziesz miała chwilkę to napisz nam tutaj jak wypadła impreza z okazji roczku Robercika .... no i czy udało mu się zdmuchąć tą świeczkę :-)

No wiec.... imprezka sie udala. :-D:tak:
Robert byl zadowolony, bo w centrum uwagi i caly dzien na rekach Go nosili :baffled::baffled:, ale cale szczescie dzisiaj jest normalny (tzn, nie chodzi za mna z rekami w gorze).

Co do swieczki, to niestety samemu mu sie nie udalo, ale pomogl moj 2-letni chrzesniak. :tak:

Torcik sie wszystkim podobal, w koncu moja Babcie poprosilam o upieczenie.

A co do kinderbalu to bedzie dopiero w Sylwestra, bo teraz sie nie wyrobie czasowo, za duzo imprez.
Postaram sie powklejac zdjecia jak bede miala chwilke, ale kucze nie wiem kiedy to bedzie, bo dzisiaj mamy gosci, jutro nasz zlot BB,potem ja mam urodzinki w niedziele robie dla znajomych, no a w sylwestra rano impreza dzieciowa, tak wiec chyba dopiero w Nowym Roku powklejam zdjecia. :dry:

reklama
my robimy dwie imrezy, 12 i 13 stycznia.
12 będzie 10 osób dorosłych i 5 dzieci (razem z nami)
a 13 będzie 6 osób dorosłych i 4 dzieci (razem z nami). nie mamy miejsca na jeden raz:sorry2:
a za jakis czas jak pojedziemy do rodziców, to tam zrobimy 3 imprezkę, a co! imreza=prezenty:-D

Do góry