reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

Aryanku
Idzie misio...Idzie słonik...idzie lalka...No i konik... Wszyscy razem z balonami...z najlepszymi życzonkami... bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...
Wszystkiego najlepszego i 100 lat
życzy:
Mateuszek z rodzicami

reklama
Aryanku
Z okazji pierwszych urodzin dużo radości, zabawy i zdrowia, by słonko dla Ciebie świeciło każdego dnia. Spełanienia marzeń:-)

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
Aryanku wszystkiego najlepszego i milego bycia roczniakiem.
cake397.jpg

Ja postanowiłam, że napis zrobię sama. Tyle u mnie pomocy naukowych, że z kolorowego papieru powycinam literki i na ozdobnej tasiemce przyczepię.
Dziewczyny jakie prezenty kupujecie swoim szkrabkom na roczek?

Robertowi w dniu 1 urodzin:

Przy dzisiejszym dniu radości,
Życzymy 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
Niech Cię radość nie ominie!

Najgorętsze życzenia, ogromnego uśmiechu i radości w poznawaniu świata

Zuzanka, Ewa i Marcin

torturodzinowyir0.jpg

Roberciku
Dziś są Twoje Urodziny!
Zatem zawsze dziarskiej miny,
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, kllocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy ....
...Mateuszek z rodzicami Ci życzy.

Roberciku wszystkiego najlepszego w tak szczegolnym dla ciebie dniu,duzo zdrowka,usmiechu,radosci i duzo slonka na codzien zyczy ciocia Maja z Laura:-D:-D:-D

Roberciku,
Mój ukochany słuchaj proszę,
dziś życzenia Ci przynoszę.
Żyj szczęśliwie i wesoło
otoczony szczęściem w koło.
Abyś miał pogodne dni,
z głębi serca życzę Ci.

Witek, Monika i Maciej

Załączniki

• anniv026.gif
    anniv026.gif
    5,2 KB · Wyświetleń: 120