reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Inna super bryka:tak: Będzie Olinka królową szos;-):-p
Ja wiem ze Madzia dostanie od mojej mamy zestaw ciastoliny, a co od reszty to pojęcia nie mam:baffled: Ja sama nie wiem co jej kupic:sorry2: Zastanawiam się nad takim kompletem stoliczek+dwa krzesełka:tak: U mojej mamy jest i się mała super bawi:tak:

reklama
A autko takie mniej więcej jak te tutaj:
JEEP 2 kolory + pilot dla rodzica od ZiAndrzej (450039348) - Aukcje internetowe Allegro

BB_WIELKI JEEP PINK 2x6V NAPĘD 2 KOŁA 2 SILNIKI (456908731) - Aukcje internetowe Allegro

2-osobowy JEEP ! NAJWIEKSZY @ 2 silniki 30W ! (454337472) - Aukcje internetowe Allegro

najbardziej podoba mi się ten ostatni ale cena trochę :sorry2: nie bardzo :sorry2: no, ale zobaczymy czy się uda wszystkich przekonać do zrzuty i ile uzbieramy ;-):-D
COOOOLLLLL
Cholernie mi się te autka podobaja ale raz cena, dwa musiałąbym do tego garaż:-p:-p:-p:-p:-p
A o prezentach to ja nawet nie myśle....Na pewno chce książke dla Lolka a za kase od prababco zabawki drewniane.Potem zobacze co jeszcze...Pewnie nic...

Sikoreczka stolik i dwa krzesełka to super sprawa! Polecam, my zrobiliśmy Kubie kilka tygodni temu kącik, mamy małe mieszkanie i tutaj nie ma miejsca na osobny pokoik dla Kubcia ale po przemeblowaniu zmieścił się. Mimo że niewielkim kosztem (w sumie to tylko dekoracje i krzesełko, bo stolik mieliśmy taki i się nadał) ogromnie się cieszę, tak prawie jakby to był mój kącik - a Kubuś jak siadł na krzesełku tak siedzi na nim bawiąc się i jedząc :-)

Megusku ślicznie:tak::tak::tak::-D Naprawdę super to urządziliście:-) Moje dzieciaki mają swój pokoik więc spokojnie się zmieszczę;-) Wypatrzyłam własnie w biedronce taki zestaw drewnianych mebelków za 65 złotych:-) Więc nie jest za drogie a bardzo ładne:tak: I chyba się na to zdecydujemy:tak: Adrianek dostanie tory do hot weelsów (nie wiem jak się to pisze)

Megusku świetnie to urządziłaś....bardzo mi się podoba!!!
Inna polecam takie auto...Lilka ma też jeepa i szczerze mowiąc...czasami musimy miejsce garażowania omijać szerokim łukiem bo Lili od razu wsiada i by jechala. oczywiście z pedałami /gazu/ nie bardzo jest jeszcze zaprzyjaźniona więc pozostaje nam pilot. ale fajna sprawa...polecam dla rodziców którzy maja dużo czasu na łażenie za tym autem:-D

Megusku bardzo przytulne miejsce.
U nas w tym roku trzy imprezy dzień po dniu, ale tylko kawa i ciasto. Jeśli chodzi o prezenty, to u nas też stolik i 2 krzesełka od dziadków, od nas tablica z ikei, a od mojej siostry ciastolina. Moi rodzice kupują owoce i warzywa, bo Martyna dostała od brata kuchnię.

reklama
Och, faktycznie, mamy już 2-latka wśród listopadziątek :szok:

SARUNIU, wszystkiego co najlepsze, pociechy z rodziców i słoneczka każdego dnia
images

Do góry