reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Pola- wlasnie jak ogladalam fotki to widzialam ze Majeczka tez miala taka sukienke :-D,
dorotak- ledwo mi sie udalo jej zalozyc do zdjec ale przewaznie zdejmowala:-), no i niestety byla chora, chociaz jest umiarkowanie szalona:-D

dzieki dziewczyny za mile slowa

reklama
U nas w tym roku wypadają w piątek wieć 8 w sobote skromny obiadek i torcik dla najbliższej rodziny i przyjaciól jakieś 10 osób:-)no i prezenty:-):tak:dzisiaj juz oglądaliśmy kuchnie zabawkową, bo ja nie długo bez naczyń zostane bo wszystkie zostaną wytłuczone:-):tak:

A my tort, kawa i dziadkowie, mam nadzieje, że przyjdą.Tort piekem sama.Od nas dostanie albo narzędzia albo książke.

jejku kiedy to minelo juz dwa latka:szok:
u nas podobnie z tym ze zrobie tak jak w zeszlym roku podwojne urodzinki dla paulinki i sebusia:tak:tylko najblizsza rodzinka:tak:moze w przyszlym roku pokombinuje zeby paulinka dzieci ze szkoly zaprosila w tym sobie jeszcze odpuszcze moze jedynie jej najlepsza kolezanka bedzie...

Też mi się nie chce wierzyć, że to już niedługo 2 latka :szok:.
My to na razie nie planujemy imprezki, z tego względu, że jak zaczęliśmy o tym myśleć, że fajnie, bo akurat w sobotę wypada, itd. to się okazało, że pół rodziny nie będzie bo idą na zabawę andrzejkową. I tak się zastanawiam, czy nie zrobić im na złość i po prostu zrobić Oliwki urodziny 29 a ci co nie będą niech spadają na drzewo :-p. Poza tym śmialiśmy się z mężem że teraz to już Oliwka może koleżanki z przedszkola zaprosić :-D

My w tym roku nie jedziemy do Polski, ale tutaj tez sie szykuje niezla imprezka Martusia ma juz "swoich znajomych" takze bedzie dziciecy bal;-), mam nadzieje ze rodzice tez beda sie dobrze bawic.:-)

Ech latka lecą, dzieci rosną tylko my wciąż piękne i młode:-p
U nas podobnie jak u Ewci urodzinki robię dla obu Beboków
(i siebie na doczepkę);-) Zaprosimy troszkę rodziny (dziadkowie, chrześni), będą torty, balony, a potem mega bałagan do sprzątnięcia:sorry2:
No i też robimy 29:tak: Bo Adrianek ma 30 urodzinki:tak: W tym roku wypadają tak jak się urodził- w niedzielę;-) Tylko mam mega problem z prezentem dla Madzi:sorry2: Normalnie brak pomysłów:-(

Sikoreczka, to nasze dzieci będą balować w tym samym dniu :-D.

Jeśli chodzi o prezent, to ja w tym roku nie chcę od każdego jakiejś zabawki, bo tych Oli ma aż za dużo (połowa idzie niedługo na bok), ciuchów też nie chcę, bo wolę sama kupować :-p i stwierdziłam że przekonam wszystkich do zrzuty rodzinnej i kupimy Olince auto na akumulator. Jeden prezent a konkretny.

reklama
Do góry