reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Na pierwszej fotce torcik (robiony przez moją babcię).Na drugim: impreza się zaczyna, czyli odpalamy świeczkę.Na trzecim - czy ten koń kopie??Na czwartym - zasiadam do stołu, może dadzą mi kawałek torta??I na ostatnim razem z chrzestną i kuzynką Anią :-)
Więcej fotek będzie na pewno 16 grudnia.
Więcej fotek będzie na pewno 16 grudnia.
Kochane cioteczki!!
Dziękujemy serdecznie za przepiękne życzenia - łezka mi się w oku zakręciła...
Jestemśmy od tygodnia bez stałego internetu dlatego ....
Wszystkim nowym roczniakom OLIWIANCE, OLEŃCE, JULECZCE i jutrzejszej MAJECZCE - oraz BRUNO, KINGA, NATALIA, EWA, FLORENTINA (uff - spora lista )kochane maluszki - rok temu wydarzyło się coś najwspanialszego na świecie - Wasze mamusie ujrzały Was po raz pierwszy. Teraz macie już caaały roczek i jesteście cudownymi, wesołymi istotkami. Zasługujecie tylko na to co najlepsze i najwspanialsze - jak Wy. Czyńcie ten świat lepszym Waszym śmiechem i radosną minką. I tego właśnie życzymy Wam - ja i Zosia
Jeszcze raz DZIĘKUJEMY SERDECZNIE za życzenia i przesyłamy słodkie jak tort całusy. Jak tylko wrócimy wrzucę zdjęcia.
Dziękujemy serdecznie za przepiękne życzenia - łezka mi się w oku zakręciła...
Jestemśmy od tygodnia bez stałego internetu dlatego ....
Wszystkim nowym roczniakom OLIWIANCE, OLEŃCE, JULECZCE i jutrzejszej MAJECZCE - oraz BRUNO, KINGA, NATALIA, EWA, FLORENTINA (uff - spora lista )kochane maluszki - rok temu wydarzyło się coś najwspanialszego na świecie - Wasze mamusie ujrzały Was po raz pierwszy. Teraz macie już caaały roczek i jesteście cudownymi, wesołymi istotkami. Zasługujecie tylko na to co najlepsze i najwspanialsze - jak Wy. Czyńcie ten świat lepszym Waszym śmiechem i radosną minką. I tego właśnie życzymy Wam - ja i Zosia
Jeszcze raz DZIĘKUJEMY SERDECZNIE za życzenia i przesyłamy słodkie jak tort całusy. Jak tylko wrócimy wrzucę zdjęcia.
reklama
Podziel się: