reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Super imprezki!
Oj pomyśleć, że następne, takie huczne będą ... osiemnastki, ale my już za dużo do gadania nie będziemy mieć ;-) w sprawie gości, tortu itp. Ciesz się Inna, że dwa razy :-D.

reklama
Na pierwszej fotce torcik (robiony przez moją babcię).Na drugim: impreza się zaczyna, czyli odpalamy świeczkę.Na trzecim - czy ten koń kopie??Na czwartym - zasiadam do stołu, może dadzą mi kawałek torta??I na ostatnim razem z chrzestną i kuzynką Anią :-)
Więcej fotek będzie na pewno 16 grudnia.

No i super imprezka urodzinkowa! Oliwka to ma dobrze - dwa razy będzie urodzinko obchodziła :cool2::-D Fajny torcik :tak: Hania jeszcze za mała na konika ale wkróce będziemy i my musieli go kupić. Może już na gwiazdkę :confused:

Inna fajny torcik, śliczny konik i Oliwka Królowa balu w krzesełku:tak::-D:-)Fajna pierwsza imprezka, super:-):-)Druga będzie na pewno równie udana:tak::-D

Martyna foki super...jeszcze raz super....tylko dlaczego nie ma na żadnej Ciebie? miło by było znów Cię zobaczyć:-D. ale Oliwka przecudna, a konia ma przesuper. zawsze o takim marzyłam jednak nie dane mi było posiadać.

Kochane cioteczki!!
Dziękujemy serdecznie za przepiękne życzenia - łezka mi się w oku zakręciła...
Jestemśmy od tygodnia bez stałego internetu dlatego ....
Wszystkim nowym roczniakom OLIWIANCE, OLEŃCE, JULECZCE i jutrzejszej MAJECZCE - oraz BRUNO, KINGA, NATALIA, EWA, FLORENTINA (uff:) - spora lista )kochane maluszki - rok temu wydarzyło się coś najwspanialszego na świecie - Wasze mamusie ujrzały Was po raz pierwszy. Teraz macie już caaały roczek:) i jesteście cudownymi, wesołymi istotkami. Zasługujecie tylko na to co najlepsze i najwspanialsze - jak Wy. Czyńcie ten świat lepszym Waszym śmiechem i radosną minką. I tego właśnie życzymy Wam - ja i Zosia
Jeszcze raz DZIĘKUJEMY SERDECZNIE za życzenia i przesyłamy słodkie jak tort całusy. Jak tylko wrócimy wrzucę zdjęcia.

Życzę wam oliwko julciu i zosiu subtelnej niecierpliwości wiosny, łagodnego wzrastania lata, cichej dojrzałości jesieni i mądrości dostojnej zimy
spoznione ale najszczersze zyczenia od ewy seby pauli

reklama
Inna jak widze nieplanowana imprezka sie udala.Podobno te nieplanowane sa najlepsze;-) A Oliwka naprawde jest śliczna:tak: I konik mnie tez sie bardzo podoba:-):-)

Do góry