reklama
nineczka
Fanka BB :)
Patija - super masz dzieciaczki :-)
Już niedługo moja królewna będzie się tak stroić
Coś w książkach jej nie widzę ;-)
Czort z bałaganem, ważne, że impreza była udana. U mnie nie będzie dzieci a sprzątania i tak pewnie będę miała na dwa dni heh heh
Już niedługo moja królewna będzie się tak stroić
Coś w książkach jej nie widzę ;-)
Czort z bałaganem, ważne, że impreza była udana. U mnie nie będzie dzieci a sprzątania i tak pewnie będę miała na dwa dni heh heh
O, matko - udało mi się jeszcze załapać
Hanutko kochana!!
Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, najwspanialsze i najbardziej kolorowe. Spełnienia wszystkich marzeń. Wesołych i szalonych zabaw. Radości. Śmiechu.
Z okazji pierwszych urodzin - słodkie buziaki - przesyłają Kasia i Zosia
Hanutko kochana!!
Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, najwspanialsze i najbardziej kolorowe. Spełnienia wszystkich marzeń. Wesołych i szalonych zabaw. Radości. Śmiechu.
Z okazji pierwszych urodzin - słodkie buziaki - przesyłają Kasia i Zosia
SEBASTIANKU
W DNIU TAKIM JAK TEN ŻYCZYMY CI: Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki !
Życzą Ci tego cioteczka Bodzia i Lolo
KUBUSIU
Z OKAZJI 1. URODZINEK ŻYCZYMY DUŻO ZDRÓWKA,ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUŹKI,WIELU PRZYJACIÓŁ I BEZTROSKIEGO DZIECIŃSTWA:-))1000 BUZIAKÓW ŚLE Cioteczka Bodzinka i Lolo
Ewo, Megusku ogromne gratulacje i aby każdy kolejny dzien przynosił wam tylko radość i miłość.
W DNIU TAKIM JAK TEN ŻYCZYMY CI: Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki !
Życzą Ci tego cioteczka Bodzia i Lolo
KUBUSIU
Z OKAZJI 1. URODZINEK ŻYCZYMY DUŻO ZDRÓWKA,ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUŹKI,WIELU PRZYJACIÓŁ I BEZTROSKIEGO DZIECIŃSTWA:-))1000 BUZIAKÓW ŚLE Cioteczka Bodzinka i Lolo
Ewo, Megusku ogromne gratulacje i aby każdy kolejny dzien przynosił wam tylko radość i miłość.
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Sebastianku
Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Były kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyścielały drogę twego przeznaczenia
A szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem twych dni
Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Były kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyścielały drogę twego przeznaczenia
A szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem twych dni
Wszystkiego naj naj naj z okazji 1 urodzinek :-)
Podziel się: