reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

reklama
Anii Lilcia jak zwykle słodziutka! Aż się boję soboty bo jak mój mały dzikusek zobaczy tyle ludzi to się do mnie przyklei:szok:
Ewcia mnie też czeka podwójna imprezka. No i wszcyscy są bardzo zdziwieni po co nam dwa torty:confused: Nie dam tylko jednemu dziecku a drugie będzie patrzec...
A wasze torciki dziewczynki śliczniusie:tak:

u mnie tez tam napominali ze po co dwa ale mamy dwoje dzieci nie jedno wiec sprawa oczywista kazdy musi miec swoj :tak:polaczylam imprezy bo goscie ci sami do obydwojga i praca przy imprezie raz wykonana;-):-)

...
Ewcia mnie też czeka podwójna imprezka. No i wszcyscy są bardzo zdziwieni po co nam dwa torty:confused: Nie dam tylko jednemu dziecku a drugie będzie patrzec...

U mnie też w sobotę łączone urodzinki, z tortami tak samo, ja chcę dwa a mój m mówi że jeden wystarczy :crazy:

Ewa, anii super imprezki, fajne zdjęcia!!!
Lilcia ma piękną fryzurkę :tak:

Sikoreczka nic dodać nic ująć:-)
Aniii Lila pieknie wyglądała, prezenty super, torcik na pewno pyszny, co????Widać,że imprezka się udała.SUPER:-)
Ewa super podwójne urodzinki.Wymalowana Paula świetnie wyglądała, Sebek mały automaniak:-)Bardzo fajne torty, serduszka:-)
Dziewczyny niech ludzie gdaja, wy wiecie najlepij ile tortów zrobić:-)Powodzenia z imprezkami:-)

Buziaczki dla synka Cary :-)!!

A dziś świętują swoje pierwsze urodzinki dzieciaczki których mamy dawno tu nie zaglądały :-(, a są to Lena - córka Ibi, Karolinka -córka Bocianek22, Kamilek - syn -Pajoli. Wszystkiego dobrego solenizanci :-)!!!!!!

Cara, wszystkiego najlepszego dla synka!!!
Oraz 100 lat, mnóstwa usmiechu, pociechy z rodziców i samych radosnych dni dla Leny, Karolinki i Kamilka :-)

reklama
Do góry