reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Ostatnio mam okropne zaległości na forum, wiec wybaczcie :zawstydzona/y:, że składam spóźnione te życzenia dla wszystkich szkrabów, które ukończyły roczek (nawet tych od których ostatnio bardzo długo nie ma wieści).

Życzenia dla:
Dominika
Sary
Leonarda
Kubusia
AlicjiMagdalenki
Karolka
Stasia Kamila
Zuzanny
Marty
Paulinki
Matynki
Maksymiliana
Mateuszka
Konradka
Joanny
Magdalenki
Marcela
i dla dzisiejszych solenizantów:
Lilci
Jakuba

Pewnie nie napisze niż ponadto o czym pisałyście, wiec w kilku słowach:

Wszystkiego naj, naj, naj……

dużo, dużo zdrówka, bo jest najważniejsze,

szczęścia,

niech wyrosną na mądrych, dobrych i uczciwych ludzi, z których będziemy dumne

i oby zawsze dawały nam mamom tyle radości i uśmiechu co dotychczas…..

Ogromne buziaczki!!!!!

reklama
dzięki cioteczki przeogromniaście:-). nawet nie wiedziałam ile radości sprawiają nam - mamom takie życzenia dla ich pociech:-). przeczytałam Liluni wszystkie życzenia i mimo że pewnie nie zrozumiała zbyt wiele...to o dziwo słuchała:shocked2::-D. całujemy was wszystkie i jeszcze raz Bóg Zapłać:-D:tak:;-). u nas przygotowania idą pełną parą...mieszkanko posprzątane w 50% a teraz robię blok:sorry:.

Lileczko
miłych dni
duzosmiechu i radosci
super gosci
i prezentow
duzo zdrowia no i szczescia
oraz slonca przez caly rok
Wszystkiego co najlepsze dla naszej bb-omowej pieknosci i rodziców z okazji pierwszych urodzin

Droga Lileczko!!!
Życzymy Ci z serca całego, na Twojej ślicznej buźce, zawsze takiego uśmiechu promiennego,
aby Ci się w życiu zawsze dobrze działo i
miłości nigdy nie brakowało:)
Buziaczki i usciski
ciocia pati, Oli i Kondzio:)

Sikoreczko - piękny cytat... Wzruszyłam się na dobre i zaraz chusteczki pójdą pewnie w ruch :tak:

Bara, Kasiu - widzę, że imprezki się udały i najważniejsze w tym dniu osobistości bawiły się wyśmienicie. A torty? Pierwsza klasa!

U nas lista gości się ciągle zmniejsza :confused2: Jeżeli pradziadkowie Hani nie wyzdrowieję to będziemy tylko my, moi rodzice, rodzice męża i chrzestny Hani. Siedem osób i dzidzi. Klawo jak u Egona :no:

Lileczko!
Słodkich uśmiechów, szalonych zabaw,
słońca w pochmurne dni. Mnóstwa radości,
przyjaciół, miłości.
Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek
życzą Kasia i Zosia

Tak się spisałyście, a nie daje mi spokoju że nie wiem o czym czytam więc każdy wątek muszę po kolei dokładnie doczytać ufff.... :shocked2:

Więc lecę od początku...
Torciki wszystkie przepiękne i wyjątkowe, palce lizać :-p
Cynamonka, razem z Kubusiem elegancko i odświętnie wyglądacie :tak: Tylko mało zdjęć :-(
Bodzinka super impreza, wystój, Lolek pięknie z Wami wygląda. Wzruszający opis porodu, łezka w oku się zakręciła. :sorry:
Zuzia wystrojona, a jaka huczna imprezka :szok: Bara sama tyle przyszykowałaś?
Martynka przeurocza solenizantka, nie znam tej wróżby/zabawy z książeczką, pieniędzmi..... a co tam ten kieliszek robił?:-);-)

Kochane zdradźcie swoje menu, bo u nas imprezka za tydzień i nie mam pomysła :eek:!!!!!

Sikoreczko, nic dodać nic ująć, ujmują za serce te słowa :tak::tak:

Spóznione ale szczere zyczonka pragniemy złozyc
Wszystkim małym solenizantom
Ile drzew rośnie w lesie,
ile ciężarów siłacz uniesie,
ile uciągnie lokomotywa,
ile włosów liczy lwia grzywa,
ile ciastek w ciastkarni,
a bułek w piekarni
tyle szcześcia i słodyczy
w dniu urodzin wam życzy
Juleczka z mamusią!!