reklama
Obiecane fotki.
(1) Czekamy z Majką na imprezę, (2) Hmm, to po to machali mi zapalniczką przed nosem przez ostatni tydzień, (3) Tort od Sowy (strasznie ciężko go pokroić), (4) Będę mądra ... (5) bogata ... (trochę ryczę, bo już od godziny powinnam spać )
(1) Czekamy z Majką na imprezę, (2) Hmm, to po to machali mi zapalniczką przed nosem przez ostatni tydzień, (3) Tort od Sowy (strasznie ciężko go pokroić), (4) Będę mądra ... (5) bogata ... (trochę ryczę, bo już od godziny powinnam spać )
Konradku
w dniu twojego świeta najlepsze życzonka do ślemy, super zdrowia, mnóstwa prezentów, buzi uśmiechniętej dużo słodyczy oraz samych pogodnych dni:-):-)
a tobie Patiju duzo miłości i żebys była zawsze dumna ze swojego synka
a tobie Patiju duzo miłości i żebys była zawsze dumna ze swojego synka
(6) i uduchowiona ;-), (7) to moja pierwsza prawdziwa lala, bardzo lubię zakładać jej kapelusz, (8) ryczałam głośniej od osiołka, ale na drugi dzień już się lepiej poznaliśmy i dzisiaj, to już bardzo lubię się na nim bujać (9) jak to było, że tinky winky ;-) (10) z kolocków najbardziej ucieszył się tata, bo będziemy się mogli razem bawić, już ja mu pokażę jak to się robi.
Magdalenko:-):-)
Niech ten radosny dzień. Na zawsze Twe troski, Odsunie w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, Blaskiem szczęście i długich lat. Życzy cioteczka Bodzinka i Karolek z okazji pierwszych urodzinek
Sikoreczko gratulujemy pierwszego Madziowego roczku i oby każdy następny był jeszcze wspanialszy:-)
Niech ten radosny dzień. Na zawsze Twe troski, Odsunie w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, Blaskiem szczęście i długich lat. Życzy cioteczka Bodzinka i Karolek z okazji pierwszych urodzinek
Sikoreczko gratulujemy pierwszego Madziowego roczku i oby każdy następny był jeszcze wspanialszy:-)
reklama
Podziel się: