reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

U nas tak jakos wyszło że sie zrobiły dwie imprezki, pierwsza 7.11 zrobiłam obiad i torta i byli tylko dziadkowie i moja koleżanka a 10.11 w sobote była główna impreza, kilka fotek:-) impreza ogólnie udana gdyby nie klótnia z mężem i ciasto które mi nie wyszło no i ziemniaki które sie nie mogły ugotować:-)pierwsze dwie foty z pierwszej imprezy a reszta z soboty:-)Zuzia zachwycona była,prezenty fajne ale ja najbardziej cieszyła obecnosc dzieci:-)

reklama
Ślicznie Zuzanka wyglądała:-)
U nas 2 aż mi się fajnie na serduszku robi:tak: Tak to szybciutko przeleciało:szok: Ja chyba w środę specjalnie dla Madzieńki upiekę babeczki i wstawię jej świeczuszkę, bo gości mamy dopiero 24,ale przy takim natłoku listopadowych imprez musiałabym robic imprezkę średnio co tydzień:dry:

Bara faceci jak zwykle są z innej planety więc nie martw się. dobrze że Zuzia się świetnie bawiła, w końcu to jej święto. uroczo wyglądała i na pewno jest zadowolona z imprez. no i oczywiście wszystkiego co najpiękniejsze, najulubieńsze, najzdrowsze, najmilsze, najdłuższe, najsensowniejsze, najulubieńsze, najradośniejsze, najsłodsze, najukochańsze, najzabawniejsze dla uroczej Zuzi....:tak:

Mateuszku
Z serca płyną te życzenia:
w datę Twego urodzenia
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
uśmiech stale miej na twarzy,
niech się spełni o czym marzysz.
Wszystkiego co najlepsze życzy ciocia Martyna i Oliwia

Bara Zuzanka przesłodko wyglądała, domek ślicznie przystrojony, widać, że imprezka bomba a ciastem i facetem ni ma się co przejmować:-)

Ależ Zuzinka "dorośle" wygląda na tych fotkach :szok: Jakby ze dwa latka a nie roczek miała :tak: Zazdroszczę, że u was już po wszystkim. Widać, że dzieciaczki super sie bawiły. Przede mną to nerwowe oczekiwanie.

zuzanka slicznie wygladala:tak:i zabawe miala pewnie swietna z dzieciaczkami:tak:super
a ja lanowalam impreze na ten piatek polaczona pauli i sebki ale jeszcze nie wiadomo bo m w pracy chyba bedzie wiec mozliwe ze dopiero w przyszlym tygodniu:sorry2:

u nas już ustalone. imprezkę robimy w sobotę /choć w piątek są urodziny/. będzie ok 30 osób...nie wiem jak pomieścimy tych ludzi i gdzie oni usiądą /no cóż, chyba na podłodze:-D/ ale będzie tort...dwa ciasta upiecze teściowa, ja może zrobię blok, kupi się jakieś ciastka, paluszki i szampiony /Picolo i dla mnie:-)/. szybka herbatka, kawka PREZENTY i fruuuu do domku;-)/żart/. oj...mam nadzieję że te 6 dni będą długo mijały bo jakoś nie mam ostatnio nastroju na taką fetę:baffled:

reklama
Do góry