reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Malgos, Grabola Ginger, MyszkaJoasia - fajniutkie zakupy ;) widzę, że już się rozkręcamy!
Ja lubię pepco, ale faktycznie trzeba patrzeć na jakość materiału bo czasami jest super okazja, a czasami nawet tych 10zl nie warte,
Ja dzisiaj dostałam 2 paczki ciuszków z allegro, blisko 80 :p i miło mnie te paczki zaskoczyły bo może ze 4 rzeczy są faktycznie już "zajechane" tak, że ich nie założę małemu ale reszta bomba :D Czekam na trzecią paczkę, wtedy wrzucę fotkę :)

reklama
Ja dziś tez kupiłam pierwszy ciuszek

Załączniki

• 1421340584592.jpg
    1421340584592.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 76
Ale słodkie ciuszki kupujecie! U nas narazie Tatuś nie wytrzymal i kupil synkowi biale body polo i sliniaki marynarskie! ;) ja sie boje, ze jak wpadne w wir zakupowy to nie bede umiala sie powstrzymać i narazie unikam kontaktu z ciuszkami:) ale od kiedy znamy płeć coraz trudniej mi sie utrzymać; )

reklama
Do góry