reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Zakupy pełną parą. A ja w niedziele wychaczyłam w Tesco 5 par body z myszką miki za 22 zł. Ale powiem Wam ,że jak tak na spokojnie przejrzałam ceny w Tesco to mnie powaliły. Spodenki i bluzeczka za 62 zł. to według mnie lekka przesada.

reklama
Martucha piękne łupy! Cudowne, mogę wiedzieć gdzie kupiłaś? :)
Mamamm piękne! :)

Ja dzisiaj upolowałam na allegro 16 ubranek w cenie 40 zł, zobaczymy czy będą w wystarczająco dobrym stanie, ale stwierdziłam, że za taką cenę to zaryzykuję.
A tak to w święta kupiłam body, bo nie mogłam się powstrzymać, ale nie wiem czy bardzo mi się przydadzą bo są zakładane przez głowę i boję się, że będzie mi ciężko je zakładać.
Kupiłam też w h&m komplecik, mąż wybierał ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1421779005.659714.jpg
Chciałabym już mieć wszystko, no ale powoli :D

Przy okazji zapytam, planujecie (albo wiecie, że ktoś będzie planował za Was :p ) baby shower? Tzn wiem, że powinno być to organizowane przez przyjaciółkę, siostrę lub mamę, ale ja mam najbliższe koleżanki w większości w innym mieście, więc na pewno będę musiała się zaangażować jak coś w organizację takiego spotkania.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421779005.659714.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421779005.659714.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Malinka w lumpku wyszperalam ale ta różowa sukieneczka, czarna, jeansy i body calkiem jak nowe. Czerwona sukienka i spodenki kolorowe juz widac troche ze znoszone. ;)
Ale ten twoj komplecic cudny!! ;)
Baby shower nie organizowalam i teraz pewnie tez nie bede, chociaz przyznam ze o tym przy pierwszej ciazy myslalam.

Smile - będzie słodka misia ;D
Martucha - piękne sukienusie, a ta w pasy wymiata!
Mamamm - pierwsze koty za płoty :)
Malinka - odlotowa panterka! Ja najchętniej syna bym w nią też ubrała, no ale.. haha ;)

A oto moje obiecane łupy :) - nie umiem wstawiać miniaturek, wybaczcie.
1) Upolowane ostatnio w pepco

2) pierwsze ubranka, jakie kupiłam dla Małego - body wośp 2 lata temu.. achh

3)Prezent od mamki mojej - rozmiar na roczniaka - no cóż. Babcia już zakochana ;)

4) No i łupy z allegro, nie chciało mi się wszystkiego rozkładać, więc pokazuję Wam zdjęcia grupowe, hihi ;)

Nie umiem pootwierac tych Waszych miniaturek:( musze jutro wejsc z laptopa.
Ale inne łupy rewelacja.
Malinka- ale Ci zazdroszczę tej panterki! Ja najchętniej nakupowalabym sukienki i balerinki ale ciężko dla chłopca:p
Mamma-mila- aleeee tego masz! Cale mnóstwo:)
coraz bardziej kokorowo sie tu robi, jak tylko cos kupie to od razu sie pochwale;)

reklama
Do góry