reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Zakupy pełną parą. A ja w niedziele wychaczyłam w Tesco 5 par body z myszką miki za 22 zł. Ale powiem Wam ,że jak tak na spokojnie przejrzałam ceny w Tesco to mnie powaliły. Spodenki i bluzeczka za 62 zł. to według mnie lekka przesada.

reklama
Martucha piękne łupy! Cudowne, mogę wiedzieć gdzie kupiłaś? :)
Mamamm piękne! :)

Ja dzisiaj upolowałam na allegro 16 ubranek w cenie 40 zł, zobaczymy czy będą w wystarczająco dobrym stanie, ale stwierdziłam, że za taką cenę to zaryzykuję.
A tak to w święta kupiłam body, bo nie mogłam się powstrzymać, ale nie wiem czy bardzo mi się przydadzą bo są zakładane przez głowę i boję się, że będzie mi ciężko je zakładać.
Kupiłam też w h&m komplecik, mąż wybierał ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1421779005.659714.jpg
Chciałabym już mieć wszystko, no ale powoli :D

Przy okazji zapytam, planujecie (albo wiecie, że ktoś będzie planował za Was :p ) baby shower? Tzn wiem, że powinno być to organizowane przez przyjaciółkę, siostrę lub mamę, ale ja mam najbliższe koleżanki w większości w innym mieście, więc na pewno będę musiała się zaangażować jak coś w organizację takiego spotkania.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421779005.659714.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421779005.659714.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Malinka w lumpku wyszperalam ale ta różowa sukieneczka, czarna, jeansy i body calkiem jak nowe. Czerwona sukienka i spodenki kolorowe juz widac troche ze znoszone. ;)
Ale ten twoj komplecic cudny!! ;)
Baby shower nie organizowalam i teraz pewnie tez nie bede, chociaz przyznam ze o tym przy pierwszej ciazy myslalam.

Smile - będzie słodka misia ;D
Martucha - piękne sukienusie, a ta w pasy wymiata!
Mamamm - pierwsze koty za płoty :)
Malinka - odlotowa panterka! Ja najchętniej syna bym w nią też ubrała, no ale.. haha ;)

A oto moje obiecane łupy :) - nie umiem wstawiać miniaturek, wybaczcie.
1) Upolowane ostatnio w pepco

2) pierwsze ubranka, jakie kupiłam dla Małego - body wośp 2 lata temu.. achh

3)Prezent od mamki mojej - rozmiar na roczniaka - no cóż. Babcia już zakochana ;)

4) No i łupy z allegro, nie chciało mi się wszystkiego rozkładać, więc pokazuję Wam zdjęcia grupowe, hihi ;)

Nie umiem pootwierac tych Waszych miniaturek:( musze jutro wejsc z laptopa.
Ale inne łupy rewelacja.
Malinka- ale Ci zazdroszczę tej panterki! Ja najchętniej nakupowalabym sukienki i balerinki ale ciężko dla chłopca:p
Mamma-mila- aleeee tego masz! Cale mnóstwo:)
coraz bardziej kokorowo sie tu robi, jak tylko cos kupie to od razu sie pochwale;)

reklama
Do góry