reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Mamcia, my mamy rainforest z FP i wszystko działa bez zarzutu... Choć jak przyszła to musiałam wymienić na nową bo nie działał jeden przycisk pozytywki i pilot ;/

Ale Dziewczynki, ja w innej sprawie!
Jestem niby Styczniówką 2012, ale dziecię postanowiło wprosić się już na Boże Narodzenie, więc Grudniówką trochę też :)

Ponieważ trafił nam się mały, grzeczniusi aniołeczek, mama ma trochę czasu na uskutecznianie swoich dzierganych pasji. Ośmielona komentarzami Styczniówek zaczęłam produkować nawet na zamówienie.

Polecam Wam mojego bloga dziergane po godzinach
Znajdziecie tam słodkie, ręcznie robione czapeczki w sam raz na pamiątkową sesję fotograficzną, albo po prostu na wiosenny spacer. Robię też inne rzeczy: buciki, kocyki...

Istnieje też możliwość stworzenia nowego pomysłu specjalnie dla Waszej pociechy!

Zainteresowane mamuśki zapraszam do kontaktu :) e.glowa@wp.pl

reklama
mamcia u mnie nic nie strzela i nie przeskakuję.

A mój Maciulek lubi swoją karuzelke wystarczy ją włączyć i patrzy się i śmieje gada do niej a wieczorem wystarczy włączyć tylko górną lampkę bez dźwięków i malutki patrzy się i usypia bez kołysnia bez płakania i ostatnio nawet bez smoka :-)

Ja mam karuzele co prawda Tiny Love, ale w naszej nic nie strzela.

PolaNegri
Czapeczki rewelacyjne, zdolniacha z Ciebie. Powinnas je wystawić na allegro.

Przyszla nam juz mata, ktora wczoraj zamowilam. Alanek jest zachwycony a ja mam spokój:)

reklama
kota, mamcia ja mam tak samo!!! odkupiłam z misiami, juz sie wkurząłam ze koles był nieszczery... a wynika zze to urok tej karuzeli, wogole mam dla kamila tropikalny las z fishera i jest duzo lepsza bo melodyjki ma u dolu wiec gora nie jest ciezka, a w tej ciagle mi przewaza, a do tego charczy.. szkoda gadac chyba ja puszczze na allegro ;p i kupie inna;) bo Kamis ma swoje melodyjki jeszcze przy lozeczku.

Do góry