reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

ja krzesełko dostanę od mojej mamy więc kwestia tylko jakie wybiorę!
to co pokazała Freyia jest z tej serii co Mały ma mebelki i o nim też myślałam!!
lekarka i znajoma mama wcześniaka doradziła mi, żeby kupować krzesełka, które mają podnóżek i najlepiej regulowany. często zdarza się że dziecko się zakrztusi a podobno najlepsza pozycja do karmienia to właśnie taka z opartymi nóżkami.

reklama
zabcia..my tez mamy takie krzesełko jak na Twoim linku...Błażej w nim jada do teraz, a po jedzeniu rozkładamy i rysuje sobie na stoliczku :D Kacper tez z niego bedzie korzystał...ja wogóle jestem fanka mebelków i urządzeń, które "rosną" wraz z dzieckiem, służą zdecydowanie dłuzej :)

Feiya oni ich nie wycofują ze sprzedaży. Po prostu do tamtych modeli dodają paski bezpieczeństwa. Ja mam 2 takie krzesełka po fruzi. Jedno mam na działce,a drugie w domu i jestem z nich zadowolona.

ja kupiłam na allegro krzesełko do jedzenia jak młody miał ok.5 mies. i uwazam ze to za wczesnie dziecko bylo wtedy jeszcze malo stabilne nie bardzo wiedzialo o co chodzi i mimo regulowania pozycji bo mialam to wysokie nie przydalo nam sie wowczas, co wiecej kamil wogole nie lubial w nim siedziec, choc pewnie jak wyciagniemy je dla małej to bedzie je uwielbiał. Tak mamy z hustawka teraz.
Takze Freiya uwazam ze pomysl z zakupem bardzo mądry i przemyslany, tym bardziej za te pieniazki bo faktycznie tak jak piszesz moglby sie rozejsc. Ale mysle tez ze tak szybko wam sie nie przyda jak myslisz, dziecko musi umiec juz stabilnie siedziec tym bardziej w krzeselku o nie regulowanym oparciu takim np. jak te z Klupsia.

Firanka dlatego mówię, że uwaga na aukcje. Jak ktoś kupi w IKEI to już "poprawione", ale na aukcji nie.

Asko wiem, że nie przyda się jeszcze jak Emi będzie miała 4 miesiące, ale może jak będzie miała 6 a jednak to spory wydatek dlatego wolę wykorzystać zastrzyk prezentowy i krzesełko sobie chwilę poczeka. :tak:

Freiya ja nie twierdzę,że coś nie tak napisałaś,ale ja tylko napisałam co się dowiedziałam,bo zaraz po przeczytaniu Twojego posta dzwoniłam do Ikei zapytać co i jak i nawet jak się nie ma paragonu to wystarczy iść i powiedzieć o co chodzi i dają te pasy:tak:

Dziewczyny które mają karuzele Fisher Price, czy wasza jak jest włączona to też tak strzela, przeskakuje jakiś plastik? To że mechanizm brzęczy to ok ale u mnie dodatkowo coś czasem przeskakuje

reklama
Do góry