reklama
My mamy taką matę
Mata edukacyjna WESOŁA DŻUNGLA 3w1 INTERAKTYWNA (2033295424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i Emi super zadowolona
A podgrzewcza nie mamy, jako że z butli Emila je okazjonalnie to grzejemy w kąpieli wodnej
Mata edukacyjna WESOŁA DŻUNGLA 3w1 INTERAKTYWNA (2033295424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i Emi super zadowolona
A podgrzewcza nie mamy, jako że z butli Emila je okazjonalnie to grzejemy w kąpieli wodnej
Ja mam podgrzewacz aventu, i jestem z niego zadowolona, co do maty ja w końcu sie zdecydowałam na taką dużą bez pałąków ktora bedzie na dłuzej dla małej bo te pałąki nie bedą jej przeszkadzac jak bedzie siadac juz, któras z Was polecała ją juz.
Tiny Love Mata interaktywna gigant - Mały odkrywca (2116418663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dorotar-moja też woli zabawki przy bujaczku, nawet karuzela ją tak nie interesuje, jak te zabawki na pałąku
Tiny Love Mata interaktywna gigant - Mały odkrywca (2116418663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dorotar-moja też woli zabawki przy bujaczku, nawet karuzela ją tak nie interesuje, jak te zabawki na pałąku
Ostatnia edycja:
kota-behemota
Q & H team
ja mam podgrzewacz Avent, kupiłam na allegro używany za 30 zł, jestem zadowolona, choć go używamy okazjonalnie, bardzo rzadko.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Ja takze sie pochwale naszym zakupem mata warta 250zł (swiat dziecka) kupilam uzywke teraz tylko czekamy na paczuszke TINY LOVE ŚWIAT MUZYKI INTERAKTYWNA MATA EDUK. (2155157865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
a ja nie mam maty, Młody ma fajne zabawki przy leżaczki i zaczepia je regularnie, podobają mu się, więc mata zbędna...z resztą za 3-4 miesiące powinien już siedzieć i go świat z perspektywy leżenia nie będzie już interesował
Dorotar..ja mam dokładnie tak samo z fotelikami...narazie Kacper jeździ w 0-13 kg, ale jak tylko wyrośnie będę go wozić w foteliku który obecnie użytkuje Błażej, czyli 9-18 kg, a dla starszego kupię nowy do 36 kg...fajnie sie skłąda, ze nie trzeba sie dublowac z zakupem fotelików, bo to niezły wydatek. A Twojemu Kacperkowi pewno róznicy kolor fotelika nie zrobi, dlatego fajnie, że będziesz ten fotelik jeszcze wykorzystać po Amelce
Dorotar..ja mam dokładnie tak samo z fotelikami...narazie Kacper jeździ w 0-13 kg, ale jak tylko wyrośnie będę go wozić w foteliku który obecnie użytkuje Błażej, czyli 9-18 kg, a dla starszego kupię nowy do 36 kg...fajnie sie skłąda, ze nie trzeba sie dublowac z zakupem fotelików, bo to niezły wydatek. A Twojemu Kacperkowi pewno róznicy kolor fotelika nie zrobi, dlatego fajnie, że będziesz ten fotelik jeszcze wykorzystać po Amelce
My mamy taką: FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST L1664 HIT (2122312860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dostałam od kumpeli. Pochwalę się co kupiłam Krzysiowi za pieniążki z chrzcin: FISHER PRICE Skoczek Żabka R2158 24H CHRZCINY 24H (2153770887) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Właśnie dzisiaj wyjęłam matę do odświeżenia i jutro robimy inaugurację nowej zabawki ;-)mamy taka :MATA EDUKACYJNA RAINFOREST FISHER PRICE K4562 NOWA (2122732684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja kupiłam używana za 120zł.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
firanka ten skoczek super Tez bym cos takiego chętnie kupila. Ale boje sie ze moje dziecko te 11 kilogramow do ktorych jest przystosowany osiągnie zamin skonczy te 6 miesiecy
reklama
dorotar110
Fanka BB :)
KLARISS też myślę, że trochę jasnego różu w foteliku Kacprowi nie zrobi różnicy, a po ci wydawać pieniądze na ten sam fotelik, a znowu jak Kacperek wyrośnie potem za jakiś czas z fotelika który Amelka teraz używa to, też on potem przejmie ten do 36kg a Ameli podkładkę już wtedy kupię.
FIRANKA fajny skoczek
AGA7602 a karuzele mam zwykła po Amelce, zakładałam kilka razy ale małego nie interesuje i ściągłam bo Amelka ją kręci , przesuwa i w końcu ją połamie, bo z nią to wszystko możliwe.
FIRANKA fajny skoczek
AGA7602 a karuzele mam zwykła po Amelce, zakładałam kilka razy ale małego nie interesuje i ściągłam bo Amelka ją kręci , przesuwa i w końcu ją połamie, bo z nią to wszystko możliwe.