reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
DoMisia a można wiedzieć ile zapłaciłaś za tę komodę z IKEA? Bardzo mi się podoba ten kącik dla Twojej Basieńki,a zwłaszcza,że jest dla Basi-ja mam siostrzenicę Basię-słodka,śliczna i mądra Istotka.

Komodę kupiłam w IKEA LEKSVIK Stól do przeijania/szafka - IKEA
Niestety była dosyć droga 630 zł, ale jeśli chodzi o wielkość blatu do przewijania i wysokość całość, to jest super i warto zainwestować, tym bardziej, że potem zdejmuje się blat i mamy zwykłą komodę :-)

DoMisia Cholercia...przesadziłaś Kochana;-) niestety nie stać mnie w tej chwili na taką,może w następnym wcieleniu. Dzięki za odpowiedź.

Ostatnia edycja:
dziewczyny, super zakupy, widzę, że im bliżej grudnia, tym bardziej szalejemy :-) i chyba słusznie.

ja strasznie zmęczona dziś wróciłam z pracy, a tu moja mama mi zrobiła mega niespodziankę i takie oto cuda Kubuś od niej dostał:

a to moje "stare" Kubusiowe zakup, których jeszcze nie zdążyłam tu wrzucić:

podgrzewacz upolowałam używany na allegro za dosłownie parę groszy, a wygląda, jak nowy!
śpiworek jest razem z kompletem pościeli, wybaczcie, że taki wygnieciony, jeszcze nic nie prałam i nie prasowałam, chodziło mi o pokazanie koloru.

i album maluszka, który zaczęłam już wypełniać :-)

super rzeczy album swietna sprawa,kupilam dla Patryczka i jak chce cos wiedziec to zagladam i mam:):):)ja kupilam tez w empiku,ale z tego co widzialam tro w Auchanie sa..

Dominisia świetny pokoik czeka na Twoją Kruszynkę :-)

kota super zakupy i prezencik, a album świetny :-)

A ja dzisiaj nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam w sklepie smoczki i wzięłam dwa ponieważ nie znam jeszcze płci a są takie ładne :-)
Zobacz załącznik 390962
ale słodycz:):):)piekne!!

A ja wlasnie wygralam licytacje kombinezonu na alegro dla mojego maluszka :)
~ROCK A BYE BABY~BOSKI BŁĘKIT Z ŻYRAFKĄ* j.NOWY*62 (1812203470) - Aukcje internetowe Allegro
A jutro jade po wozek:) Juz nie mogę się doczekac:)
bardzo fajny kombinezonik!!

No,dziewczyny, wózeczek zamowiony, byla to chyba najtrudniejsza decyzja w calych moich zakupach dla dzidziusia.
Tak wiez zdecydowalam sie ne wozeczek Tako Warrior model Piratz kolor turkusowo-czarny. :-) Do odbioru bedzie za 2 tygodnie, a co najciekawsze w sklepie kupilam go o jakies 100 zl taniej niz na allegro, na aukcji producenta Tako...

Sosnowiczanka gratulacje udanego zakupu no i + dla sklepu,że ma ceny konkurencyjne.
Freiya "niestety";-)też często podpatruję dziewczyny co kupują i mam wtedy dodatkowe inspiracje i co sie z tym wiąże -wydatki.Ale co tam to wszystko dla naszych Słodziaków
Ale jestem mile zaskoczona,wczoraj zamówiłam materace i prześcieradełka do łóżeczek,a dzisiaj w południe już stały u mnie w pokoju.:-)

Kota - ja tez sie zastanawialam pomiedzy jumperem x a warriorem, w sumie oba mi sie podobaja, i jakos tak sie zdecydowalam na ten drugi....
Mi zalezalo bardzo zeby kupic wózek produkowany w polsce no i mam:)

reklama
Sosnowiczanka; ja właśnie niedawno zauwazyłam, że większość rzeczy mamy produkcji polskiej, wózek, łóżeczko+materac, pościel, chyba wszystkie ciuszki :-D śmiejemy się, że wspoeramy nasza rodzimą gospodarkę :-D

Do góry