Milva to zalezy od dziecka, bo u nas Marika na mikołajki dostalataka tablice po ktorej się rysuje mazakiem a potem suwakiem czyści i Fabianeklubi na niej rysowac, i się cieszy jak cos tam narysuje. A Cd brania do buzi toMarika ma 2 lata i już nie bierze wszystkiego do buzi ale zdarza się ze czasemcos tam memla jak cos znajdzie;/
reklama
kota-behemota
Q & H team
kredki i długopisy są u nas na porządku dziennym, cały mój kalendarz jest ozdobiony Kubinkowymi dziełami, do buzi raczej przyrządów piśmiennyczych już nie bierze, ale był taki okres, że robił to nagminnie, chyba mu się znudziło. teraz sobie lubi pomemłać chusteczki higieniczne (o zgrozo!), w które wczesniej smarka (skutecznie, lub nie, zalezy od chwili), więc trzeba pilnować.
a to Kubin rozpoczynający pracę nad swoim dzisiejszym obrazem
a to Kubin rozpoczynający pracę nad swoim dzisiejszym obrazem
Milva
Zbójkowa mama;)
W Lidlu od wczoraj sa takie dwupaki ciuszków: spodnie dresowe x2-fajne, bo takie grubsze po 24,99 i 2 pary bluzeczek na długi rękaw po 19,99. Udało mi się wczoraj popołudniu u nas jeszcze dostać, nawet pasują kolorystycznie.
kota-behemota
Q & H team
zobaczcie, jakie pięknie zestawy naczyń dla dzieci! ceny niestety też... :/
Bajeczne sztućce i naczynia dla dzieci, talerze i kubeczki – NaMoimStole.pl
Bajeczne sztućce i naczynia dla dzieci, talerze i kubeczki – NaMoimStole.pl
Milva
Zbójkowa mama;)
wow, super!!! ...ale cena faktycznie....
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Milva Bartuś wygląda przepięknie mały model, a te dresiki i bluzeczki muszę wypatrywać u mnie w Lidlu może też będą.
kota piękne te naczynia, ale ceny kosmicznie wysokie.
kota piękne te naczynia, ale ceny kosmicznie wysokie.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Kota- to chyba porcelana
reklama
kota-behemota
Q & H team