reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Violett ja bym na Twoim miejscu kupiła ten fotelik.

łysa fajny wózek i nawet na zdjęciu widać że w super stanie.

A my cholerka ostatnio tak krucho stoimy z kasą że Maciuś nadal jeździ w za małym foteliku może w styczniu się uda kupić a jak nie to w lutym na pewno.

reklama
Wczoraj korzystając z wpływu na konto kupiłam kapciuszki, spodenki i bluzeczkę dla Maciulka :-)
IMG_0154.jpgKapcie oczywiście z Mikim
IMG_0158.jpg Spodenki troszkę przydługie ale wywinę troszeczkę a w pasie mają regulację więc dopasuję na chudy tyłek mojego skrzata.
IMG_0155.jpg

A ja zamiast polować ńa okazje z wyprzedaży już sobie upatrzyłam parę ciuszków z nowej kolekcji H&M, na razie kupiłam tylko te dwie rzeczy
hmprod.jpghmprod (1).jpg
Reszta jeszcze w naszym hm'e nie dostępna ;-)
A Elenka wyglada w tym bosko ;-)

A gala piękne ;) szkoda, że u mnie nie ma H&M no ale i tak mam ubraną córkę już do 3go roku życia praktycznie ;) Bo zakupy robią nam moje siostry ;) z dużym wyprzedzeniem.

reklama
Do góry