reklama
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
A ja bardzo lubie body z tesco, tylko u mnie jest dosc male tesco i nie ma duzego wyboru, nad czym ubolewam. Fajne sa gatunkowo i nie mają duzego dekoltu.
Milva
Zbójkowa mama;)
Tez mam te bodziaki z biedronki, od tesciowej-jeszcze nie zakładałam, ale poleciałam zobaczyć i rzeczywiście mają dziwne te zapięcie w kroku, bardzo ciężko się odpina
Będą teraz jakieś bodziaki w Lidlu dwupaki i pieluszki tetrowe. Miałam z Lidla kiedyś, były ok, ale do 3-4 prań, potem do wyrzucenia...
Będą teraz jakieś bodziaki w Lidlu dwupaki i pieluszki tetrowe. Miałam z Lidla kiedyś, były ok, ale do 3-4 prań, potem do wyrzucenia...
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
My pieluszki używamy tylko z tesco (moim zdaniem - super) i pampersów zielonych. Na te pomarańczowe z pampersa i dady z biedronki Adaś jest uczulony. Więc już nie eksperymentuję z pieluchami bo później pupa odpażona a cała paka do kosza.
Do mnie też dzwonią różni naciągacze, ostatnio mi wciskała ubezpieczenie dla dziecka- powiedziałam że jesteśmy bezrobotni i niby co mam odkładać? Babka dała mi spokój. A teraz dzwoni jeden nr juz od kilku dni ale nie odbieram.
Do mnie też dzwonią różni naciągacze, ostatnio mi wciskała ubezpieczenie dla dziecka- powiedziałam że jesteśmy bezrobotni i niby co mam odkładać? Babka dała mi spokój. A teraz dzwoni jeden nr juz od kilku dni ale nie odbieram.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Milva ja tez mialam body z lidla i poczatkowo byly ok ale pozniej dekolt sie zrobil taki ze Alan caly by przez niego wyszedl.
venus27
Fanka BB :)
Co do body z biedronki to zapinania są dziwne ale jakos daję radę Ogólnie podobają mi się Za taką cenę nie będę narzekać. Jest tylko jeden duży mankament-po praniu wstąpiły się:\ dobrze że kupiłam większe!!
Kupiłam też tego kaczorka z biedronki i Mikołaj bawił się nim aż 15 min
Kupiłam też używaną Sophie na allegro i cieszę się że nie kupiłam nowej bo cena zabija...A miałam juz zamawiać jakiś czas temu tylko że ktos przyszedł i jakos tak zapomnnialam
Kupiłam też tego kaczorka z biedronki i Mikołaj bawił się nim aż 15 min
Kupiłam też używaną Sophie na allegro i cieszę się że nie kupiłam nowej bo cena zabija...A miałam juz zamawiać jakiś czas temu tylko że ktos przyszedł i jakos tak zapomnnialam
Milva
Zbójkowa mama;)
dajcie fotkę tych biedronkowych pluszaków;-) zobacze jak dziś z wydatkami,może jakoś uciułam skoro takie fajne są...
mamaOskarka
Venus ja też kupiłam większe, ale nie miałam okazji ich jeszcze prać Mnie jeszcze trochę denerwuje w nich to, że mają spory dekolt, ale może to wynik tego, że na Oskarka trochę duże.
Pisałam na wątku grudniowym, ale napiszę jeszcze tutaj.
Gorąco polecam szczoteczkę do mycia zębów na palec. Mały jest zachwycony i każdy inny gryzak przy tej szczoteczce wysiada. Chyba bardzo dobrze masuje dziąsełka, dla tego mały tak bardzo go lubi.
Nie wiem... ale może to, że Oskarkowi po rozpulchnieniu dziąsełek tak szybko wyszły ząbki to zasługa tej szczoteczki bo dobrze masuje i jakoś tam pomaga ?..
Pisałam na wątku grudniowym, ale napiszę jeszcze tutaj.
Gorąco polecam szczoteczkę do mycia zębów na palec. Mały jest zachwycony i każdy inny gryzak przy tej szczoteczce wysiada. Chyba bardzo dobrze masuje dziąsełka, dla tego mały tak bardzo go lubi.
Nie wiem... ale może to, że Oskarkowi po rozpulchnieniu dziąsełek tak szybko wyszły ząbki to zasługa tej szczoteczki bo dobrze masuje i jakoś tam pomaga ?..
Milva
Zbójkowa mama;)
Jakiej firmy masz szczoteczkę? Kupię ;-)
reklama
mamaOskarka
Szczoteczki do zębów i masażu dziąseł
Na prawdę kosztuje grosze a mały ją uwielbia!! Do jedzenia nie otwiera tak buzi jak do czyszczenia zębów i masowaniu dziąsełek:-)
Na prawdę kosztuje grosze a mały ją uwielbia!! Do jedzenia nie otwiera tak buzi jak do czyszczenia zębów i masowaniu dziąsełek:-)