reklama
ja dzis bede zamawiac Lence cos z tej serii co FREYIA kupila Emilce. Poopłacam rachunki i zobacze ile zostanie, watpie by na caly komplet starczylo, najwyzej zamowile 1 lub 2 a pozniej zamowie brakujace;p I tu pytanie co z tej serii jest najlepsze??
My raczej sie obejdziemy bez zyrafki, bo cena mnie powala;|
My raczej sie obejdziemy bez zyrafki, bo cena mnie powala;|
Milva
Zbójkowa mama;)
Nasz przewijak jest w łazience i używam tylko przy kąpaniu , na podłodze do przebierania, bo boję się, że mały spadnie już niego, bo mało miejsca. A tak na łóżku przewijam.
A jakie polecicie zabawki własnie cos z muzyczką?
A jakie polecicie zabawki własnie cos z muzyczką?
kota-behemota
Q & H team
z grających przytulanek Kuba dostał od naszych znajomych takiego słonika z pozytywką, którego się ciągnie za ogon i gra fajna, przyjemna muzyczka. praktycznie od urodzenia mały słuchał tej muzyczki i teraz w sekundę się przy niej uspokaja.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Milva, ja polecam też tego konika, co Nikuss dała linka - u mnie się sprawdził przy obu dziewczynkach (my mamy różowego)..
Milva
Zbójkowa mama;)
aa tam z zabawkami, Bartek od godziny ma zajęcie i radochę do starego zdjęcia Tz, macham mu nim a ten aż piszczy
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Venus ja tez kupilam niedawno body w tesco. 5szt za 52 zl chyba zaplacilam na krótki rekaw biale i niebieskie z myszką miki Bardzo fajne są bo nie mają wielkiego dekoltu jak bardzo duzo body.... Czekam az przywiozą jeszcze z dlugim rekawem, wczoraj bylam na zakupach to nie mieli, Jak beda to kupię. Powala mnie tylko rozmiar jaki nosi moje dziecko-9-12 mies
A ten krem J&J co wczoraj kupilam-wysmarowalam nim Alanka po kąpieli a jak mu zmienialam pieluche o godz 7 rano to pieknie jeszcze nim pachnial
A ten krem J&J co wczoraj kupilam-wysmarowalam nim Alanka po kąpieli a jak mu zmienialam pieluche o godz 7 rano to pieknie jeszcze nim pachnial
venus27
Fanka BB :)
Sosnowiczanka rozmiary są niezłe Mój nosi 6-9m-cy Też miałam wybrać te co Ty ale cena mnie przekonała do tych drugich gdzie kupiłaś ten krem bo na allegro nie ma i jaka cena?
Potrzebuję jakieś bluzki na długi rękaw, t-shirty na długi Byłam wczoraj w reserved ale nic ciekawego nie mieliGdzie kupujecie?
Potrzebuję jakieś bluzki na długi rękaw, t-shirty na długi Byłam wczoraj w reserved ale nic ciekawego nie mieliGdzie kupujecie?
reklama