reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Papayka ja mam taki przewijak nakładany na łóżeczko i nie powiem, żeby był on jakoś szczególnie duży, też wydaje mi się, że Emilka zaraz z niego wyrośnie.

reklama
ja dzis bede zamawiac Lence cos z tej serii co FREYIA kupila Emilce. Poopłacam rachunki i zobacze ile zostanie, watpie by na caly komplet starczylo, najwyzej zamowile 1 lub 2 a pozniej zamowie brakujace;p I tu pytanie co z tej serii jest najlepsze??
My raczej sie obejdziemy bez zyrafki, bo cena mnie powala;|

z grających przytulanek Kuba dostał od naszych znajomych takiego słonika z pozytywką, którego się ciągnie za ogon i gra fajna, przyjemna muzyczka. praktycznie od urodzenia mały słuchał tej muzyczki i teraz w sekundę się przy niej uspokaja.

Venus ja tez kupilam niedawno body w tesco. 5szt za 52 zl chyba zaplacilam na krótki rekaw biale i niebieskie z myszką miki :) Bardzo fajne są bo nie mają wielkiego dekoltu jak bardzo duzo body.... Czekam az przywiozą jeszcze z dlugim rekawem, wczoraj bylam na zakupach to nie mieli, Jak beda to kupię. Powala mnie tylko rozmiar jaki nosi moje dziecko-9-12 mies:szok:

A ten krem J&J co wczoraj kupilam-wysmarowalam nim Alanka po kąpieli a jak mu zmienialam pieluche o godz 7 rano to pieknie jeszcze nim pachnial:tak:

Sosnowiczanka rozmiary są niezłe ;) Mój nosi 6-9m-cy:) Też miałam wybrać te co Ty ale cena mnie przekonała do tych drugich ;) gdzie kupiłaś ten krem bo na allegro nie ma:( i jaka cena?

Potrzebuję jakieś bluzki na długi rękaw, t-shirty na długi :) Byłam wczoraj w reserved ale nic ciekawego nie mieli:(Gdzie kupujecie?

reklama
Do góry