reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Jak ślicznie Karolcia zarumieniona:-)
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Kupilam dzis Alanowi krem na dobranoc
JOHNSON'S® Baby - Bedtime Krem na dobranoc
Ale pięknie pachnie)) Wieczorem po kąpieli bedziemy sie smarowac
JOHNSON'S® Baby - Bedtime Krem na dobranoc
Ale pięknie pachnie)) Wieczorem po kąpieli bedziemy sie smarowac
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
My tez mamy z tej serii zel do mycia ciala, teraz kupilam ten krem i jeszcze oliwkę kupię, ale ten zapach... Cos pięknego Wydaje mi sie ze Alan bedzie sie musial podzielic kosmetykami z mamusią:-)
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
My też używamy z J&J kosmetyków ostatnio spasował nam żel do kąpieli bedtime śliczny zapach więc planuję dokupić oliwkę.
A co do żyrafki Sophie u nas to był jak najbardziej trafiony zakup :-)
Dzisiaj na zakupach tatuś postanowił kupić Maciulkowi organki z innymi instrumentami i obaj się bawili niunio naciskał przyciski i się cieszył że gra :-)
a tu widzimisię mamusi
A co do żyrafki Sophie u nas to był jak najbardziej trafiony zakup :-)
Dzisiaj na zakupach tatuś postanowił kupić Maciulkowi organki z innymi instrumentami i obaj się bawili niunio naciskał przyciski i się cieszył że gra :-)
a tu widzimisię mamusi
Jak to jest u was, bo u nas Maly juz prawie wyrosl z przewijaka GULLIVER Stół do przewijania - IKEA.... tzn. boje sie, ze bedzie uderzal nogami w te drewniane elementy, juz teraz mu sie zdarza gdy sie zsunie troche....
Oplaca sie kupowac wiekszy przewijak, tzn np taki nakladany na lozeczko? PRZEWIJAK USZTYWNIONY NAKŁADKA NADSTAWKA 80 CEBA (2236049110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? w sumie tez nie jest wiekszy... a moze macie jakis patent?
Poczytalam o zyrafce, pozazdraszczalismy i kupilam....
Oplaca sie kupowac wiekszy przewijak, tzn np taki nakladany na lozeczko? PRZEWIJAK USZTYWNIONY NAKŁADKA NADSTAWKA 80 CEBA (2236049110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? w sumie tez nie jest wiekszy... a moze macie jakis patent?
Poczytalam o zyrafce, pozazdraszczalismy i kupilam....
Ostatnia edycja:
venus27
Fanka BB :)
Wczoraj kupiłam w tesco body-5szt za 39zł. Wydaje mi się, że jakościowo dosyć dobre, a cena rewelacyjna.Kolor biały z żółtym(2 z napisami,1 ze zwierzątkiem i 2 w paski). W każdym razie polecam.
Co do żyrafki to też kupuję mimo że cena mnie powala...Własnie będę zamawiac na allegro
Co do żyrafki to też kupuję mimo że cena mnie powala...Własnie będę zamawiac na allegro
reklama
kota-behemota
Q & H team
Papayka, Kuba też już nam wyrósł z przewijaka i w większości przewijam i przebieram go już na łóżku, chyba nie opłaca się kupować kolejnego przewijaka na 2-3miesiące.
Venus, ja też kupuję ciuszki w Tesco, jakościowo i fasonowo są super!
Venus, ja też kupuję ciuszki w Tesco, jakościowo i fasonowo są super!