reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

ja niedawno zamowilam taka parasolkę w kolorze turkusowym(wozek mam zielony ) ale stwierdzilam ze fajnie będzie grało a już ten zielony mi bokiem wychodzi.
a co do żyrafki DSC00421.jpgMła.... może nasza już trochę sfatygowana... Kamil ją lubi do tej pory ale proszę tak i małej się uwidziała :)

reklama
My mamy z tej serii kojące mleczko. Rzeczywiście super pachnie :) Najlepsze jest to, że miałam kiedyś dla siebie balsam z J&J o takim zapachu, ale już go nie produkują, a tu taka niespodzianka ;)

My tez mamy z tej serii zel do mycia ciala, teraz kupilam ten krem i jeszcze oliwkę kupię, ale ten zapach... Cos pięknego:) Wydaje mi sie ze Alan bedzie sie musial podzielic kosmetykami z mamusią:-)

My też używamy z J&J kosmetyków ostatnio spasował nam żel do kąpieli bedtime śliczny zapach więc planuję dokupić oliwkę.
A co do żyrafki Sophie u nas to był jak najbardziej trafiony zakup :-)

Dzisiaj na zakupach tatuś postanowił kupić Maciulkowi organki z innymi instrumentami i obaj się bawili niunio naciskał przyciski i się cieszył że gra :-)
IMG_4787.jpgIMG_4789.jpg
a tu widzimisię mamusi IMG_4791.jpg

Jak to jest u was, bo u nas Maly juz prawie wyrosl z przewijaka GULLIVER Stół do przewijania - IKEA.... tzn. boje sie, ze bedzie uderzal nogami w te drewniane elementy, juz teraz mu sie zdarza gdy sie zsunie troche....
Oplaca sie kupowac wiekszy przewijak, tzn np taki nakladany na lozeczko? PRZEWIJAK USZTYWNIONY NAKŁADKA NADSTAWKA 80 CEBA (2236049110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? w sumie tez nie jest wiekszy... a moze macie jakis patent?
Poczytalam o zyrafce, pozazdraszczalismy i kupilam....:-D

Ostatnia edycja:
Wczoraj kupiłam w tesco body-5szt za 39zł. Wydaje mi się, że jakościowo dosyć dobre, a cena rewelacyjna.Kolor biały z żółtym(2 z napisami,1 ze zwierzątkiem i 2 w paski). W każdym razie polecam.
Co do żyrafki to też kupuję mimo że cena mnie powala...Własnie będę zamawiac na allegro:)

reklama
Papayka, Kuba też już nam wyrósł z przewijaka i w większości przewijam i przebieram go już na łóżku, chyba nie opłaca się kupować kolejnego przewijaka na 2-3miesiące.

Venus, ja też kupuję ciuszki w Tesco, jakościowo i fasonowo są super!

Do góry