reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Ostatnia edycja:
reklama
Mikolaj jeszcze nie ma maty edukacyjnej i zastanawiam sie czy nie kupic takiej jak ma Kubus.Kota fajne te maty:)

Też się zastanawiam nad kupieniem maty, ale ja raczej kupię używaną. Koleżanka kupiła taką i wyglądała jak nowa a zapłaciła grosze.

mamaOskarka ja też kupiłam używaną i jest jak nowa tym bardziej że elegancko pierze się w pralce, ja zapłaciłam coś ok 40 zł z przesyłką a nowa 200, też mi koleżanka doradziła sprzedałam swoją po Zu bo była cała różowa a mój M ma awersje do różu dla chłopca:-D więc polecam używane:-D:-D

My mamy matę po Marysi, ale starsza siostra jest "zazdrosna" o matę i rzadko kładę Martę na niej..
DSCF1592.jpgDSCF1598.jpg

My mamy matę po córce kuzynki, ale na razie Misia tylko się na niej denerwuje, bo nie może dosięgnąć zwisających zabawek ;)

P2186644.jpg

Nikuss, ja Ci nie doradzę co do Canpola, bo mam jakiś "Happy Family". Jest ok. Dla mnie ważne, że zajmuje niewiele miejsca, bo nie znoszę zagracać mieszkania ;)

Nikus ja mam aventu,mialam tez TT i super obydwa.. Tylko jak sprawdzilam ile pobiera pradu to wyszlo ze 200zl na dwa miesiace!!!!chodzil cala dobe na minimalnych obrotach.

A co do maty to ja mam no name zielona zaba i Patryk byl zadowolony a Mala jeszcze nie lezala,ale niedlugo wyciagne:)

reklama
Co do maty mój już raz leżał ale go to nie interesuje, bardziej go interesują zabawki przy bujaczku. A matę mam różową jak pisał GOSIA ale mały będzie się na niej bawił nie mam zamiaru kupować nowej skoro ta jest prawie w idealnym stanie, uważam że tak małemu dziecku kolor nie robi różnicy. Tak samo będzie na lato z fotelikiem, mały jak będzie siedział i wyrośnie z nosidełka to, przesadzę go do różowo, szarego Amelki a jej kupię taki do 36kg, bez sensu bym miała kupować drugi w takim samym stopniu wagowym do 18kg.

Do góry