reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
kota super skarpetusie skd je masz????
2701... no udane zakupy:)
ja też już dokupiłam wszystko co mogłam zostaął pościel będe zamawiałam w tym tyg.
także jak porobię zdjęcia to wkleję, w kazdym badz razie ostatni moj zakup to wczoraj paka ubran od 6-12 m-cy za całe 40 zł;p
Oh jak ja kocham polowac na allegro:)
Mła co do pościeli to ja miałam dla Kamilka 120*90, osobiscie wolę tą bo i tak jest dość spora i większa niż powierzchnia łózeczka dlatego mi się wydaje ze ta 135*100 to już wogole.. ale jak kto woli, ja na początek przy Kamilu mialam klina w tej poszewce której kupiłam(podejrzewam że tez taka masz) choc widziałm ze mozna dokupic specjalnie powleczkę ale ja olałam i dawałam pieluszkę na nią. do tego miałąm kocyk bo było ciepło, gorąco itp, dopiero pozniej jak juz mały nei chciał lezec na klinei (jakos kolo 4 mies.) ubrałam komplet poscieli.
3 ele. MEGA HAFTY 90x120 ś l i c z n a BABY LUX (1818940904) - Aukcje internetowe Allegro
tu masz linka do fajnych poscielek, co ważne ochraniacz ktory tu jest jest z systremem easy wash czyli nei musisz go prac całego mozna wyjac wkład i wyprac poszewkę a do tego wkład jest sztywny, czyli nie opuszcza się że tak powiem... zachowuje ciągle swoją formę, ja maiałm zwykły i ciągle mi zjezdza mimo wiązań, dlatego teraz kupuję zestaw u tego kolesia, ten lub
BABY LUX 3 ele. 90x120 sysetm EASY WASH (1818940681) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiscie ma on całe komplety same wkłady, samą posciel bez ochraniacza wystarczy przejzec aukcje, no i oba rozmiary poscielek dla dzieci:).

kota dzięki za info, no a jesli chodzi o posciel to własnie choler.ka nei wiem na ktoa sie zdecydowac, ale gdzies upatrzyłam jeszcze ładniejsza rozowa, wiec tutaj się zastanawiam nad czyms z zoltym i kremem, albo z tej drugiej aukcji w dinusie zoltą.

Dziewczyny super zdobycze :) ja ostatnio zainwestowałam w siebie i kupiłam zestaw: kuferek/torba+kosmetyczka z myślą o mojej torbie do szpitala :) za uwaga całe 15zł w Chińczyku po 50% obniżce hehe :) bo tylko pomarańczone kolory zostały. Całkiem, całkiem nie kiepsko zszyte.
Ale ciuszki są rewelacja, Kota a te skarpetki... :D super :)
Aśko - pościel cudna, ja mam tę z tymi misiami na drabinkach w beżu :)

Dzięki wielkie Asko_ :* Teraz mam jasność, choć ciągle mnie intryguje, czy nie ma mniejszych kołderek. Boję się, że przy takiej dużej dziecko mi się będzie całe "zakrywało"....

Mła wierz mi te kołderki są stosunkowo ciężkawe i mała dzidzia nie jest w stanie się nią przykryć no chyba że po samą bukę bedziesz okrywac, ja zawsze składałam na pół to tymbardziej był cieżkawa, i tym razem tez jestem w 100% zdecydowana na komplet 120*90
Izi mi sie tez ta rozowa podobaa.. chol.rka nie wiem jak ten ktos klasyfikuje te poscielki z ta cena, owszem są ładniejsze tamte ale wszystkie są piękne.. a roznice znaczne..

reklama
Do góry