reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Ja tam zawsze wszystko prasuje zaraz po praniu i układam w szafie. Szlag mnie trafia jak mam niepoukładane w półkach. Poza tym zastanawiam się co założyć 5 minut przed wyjściem z domu.

To tak jak ja :-D. Był czas, że nawet ręczniki prasowałam, ale podobno wtedy gorzej wodę zbierają i teraz zaraz po wysuszeniu chowam do szafy. Nienawidzę zalegającej sterty :sorry2: Właśnie dzisiaj czeka mnie ta niewątpliwa przyjemność, bo w sobotę wyjeżdżamy i nie chce mi się na ostatnią chwilę biegać z żelazkiem.

reklama
z poniedziałku "zdobycze" (ostatni szlafroczek)

bunnyoz0.jpg

niebieskieciemnets8.jpg

ogrgranatowehv6.jpg

szlafroczekwh2.jpg

Ostatnia edycja:
To moje zdobycze:
Dresik wygrany na allegro, sweterek od kolezanki :Nika033.jpg

Nika028.jpg
A to wygralam dzis na allegro:401623185.jpg
Majeczka śliczne!!!

reklama
Ladna ta kreacja:)ja chyba sie tez musze zczac rozgladac za czyms do szpitala bo widze ze Wy juz wszystkie cos macie, a ja tylko pare ubranek dla Rafalka. caly czas boje sie ze zapesze...

Do góry