reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Dorotko słodki rożek:tak:

Ja wam wspomniałam ze ciuszki od mojej sis stoja pod znakiem "??????" Dała je swojej szwagierce ponad rok temu i jak narazie ich nieodzyskała.:nerd: Jej szwagierka mieszka w Danii i dotej pory jeszcze nie byłą w PL. I dlatego nawet niewiadomo czy jeszcze ma te ciuszki:baffled::baffled::baffled:. Dlatego zamierzam bezposrednio poprosic sis aby sie z nia skontaktowała abym wiedziała na czym stoje. Bo okaze sie ze bede musiała robic zakupy na ostatnią chwile a mi sie to jakos nie
uśmiecha:no:. Chyba dla swietego spokoju zakupie kilka komplecików i pajacyków:tak:

No to faktycznie nie wiesz na czym stoisz. Pokrązysz troche pomieście i napewno to i owo przyniesieć a i po Laurze pewnie cos Ci zostało??

No to Czarna masz teraz niejasna sytuacje:baffled:
Teraz mamuski Czarna jak wypali na miasto to stronka zakupowa bezdzie sie grzala od nowych fotek;-):-D:-D

Kaka po Laurce pożyczyłam kumpeli ciuszki wróciła tylko garstka:baffled: i to typowo dziewczece. wiec Samiego w to nie ubiore:no: Tymbardziej ze nie szykowałam sie na drugie baby i jak kupowałam to typowo dziewczece:tak:
Minisia najpier musze bank opitolic:-p Ale fakt chyba co nie co kupie bo w sumie za 10 tyg wszystko moze sie zdarzyc:cool2::cool2:

śliczne rzeczy kupujecie dla maleństw, przyjemnie oglądać :-)
Kasia1978 byłam kilka dni temu w Tesco i też zaopatrzyłam się w 7-pak bodziaków i jeszcze 3-paki pajacyków, były przecenione i naprawdę dobrej jakości. Ciekawa jestem czy marka Cherokee jest sprzedawana tylko w Tesco czy jeszcze gdzieś? No i żałuję że nie kupiłam tam śpiworka mięciutkiego, był przeceniony na 35 zł a mam trochę daleko i nie wiem czy jeszcze będą, bo dziś na allegro znalazłam ten sam za 52 zł :szok:
ŚPIWOREK, BECIK DLA MALUSZKA CHEROKEE, NOWY. (403441162) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
śliczne rzeczy kupujecie dla maleństw, przyjemnie oglądać :-)
Kasia1978 byłam kilka dni temu w Tesco i też zaopatrzyłam się w 7-pak bodziaków i jeszcze 3-paki pajacyków, były przecenione i naprawdę dobrej jakości. Ciekawa jestem czy marka Cherokee jest sprzedawana tylko w Tesco czy jeszcze gdzieś? No i żałuję że nie kupiłam tam śpiworka mięciutkiego, był przeceniony na 35 zł a mam trochę daleko i nie wiem czy jeszcze będą, bo dziś na allegro znalazłam ten sam za 52 zł :szok:
ŚPIWOREK, BECIK DLA MALUSZKA CHEROKEE, NOWY. (403441162) - Aukcje internetowe Allegro
Mirabelka, Cherokee to firma ubran w Stanach, bardzo ja sobie cenie. I przyznam, ze mam z niej sporo rzeczy!!!!:tak: A spiworek cudny!!!! Do mnie tez taki jedzie (gdzies tam na ladzie badz oceanie) w paczce :)))))

Do góry