reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Kasiu fajne są te samochodziki - ja kupiłam właśnie w Real tuż przed naszym wyjazdem nad morze Sebciowi i bawił się nimi super.
W domku też się nimi bawi :-)

A te organki są śliczne i myślę, że dziecku się napewno spodobają.
Kto wie może się skuszę ;-)

reklama
Majeczka pizamki z lidla sa swietne.one sa co jakis czas.Rafalek ma ostatnio wiekszosc ubran stamtad i naprawde po praniu wygladaja super.ja chce kupic mlodemu spiworek bo zimno sie robi a mojego koldra parzy:dry:

Oj też się dzisiaj wybieram do Lidla po body, piżamkę i mooooże śpiworek.. a ja skoczyłam właśnie na tanie ciuchy, bo dostawa była, ale Szymkowi tylko śliczny sweterek z pająkiem z H&M kupiłam, za to sobie śliczne 2 sweterki i taką niby tunikę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kacper śpi w pajacykach ale zapinanych między nóżkami bo śpi na brzuszku i zapinane z przodu mu przeszkadzają. W nocy zawsze się rozkopuje, nie kładę go do śpiworka bo u nas w domu jest bardzo ciepło a w nocy zawsze się rozkopuje tak więc w pajacyku przynajmniej nie zmarznie.

Dziewczyny mam spory problem z moim małym. Mianowicie nie mogę kupić dla niego bucików bo ma strasznie wysokie podbicie i mu nie wchodzą na nóżkę a przecież nie będe kupowała mu o 3 numery za duże w szczególności że właśnie zaczyna chodzić i buciki muszą być wygodne. Ma któraś podobny problem? Może byście mi doradziły jakąś dobrą markę i niekoniecznie od razu za 150 zł. Choć jak będzie trzeba to trudno....

reklama
Kacper śpi w pajacykach ale zapinanych między nóżkami bo śpi na brzuszku i zapinane z przodu mu przeszkadzają. W nocy zawsze się rozkopuje, nie kładę go do śpiworka bo u nas w domu jest bardzo ciepło a w nocy zawsze się rozkopuje tak więc w pajacyku przynajmniej nie zmarznie.

Dziewczyny mam spory problem z moim małym. Mianowicie nie mogę kupić dla niego bucików bo ma strasznie wysokie podbicie i mu nie wchodzą na nóżkę a przecież nie będe kupowała mu o 3 numery za duże w szczególności że właśnie zaczyna chodzić i buciki muszą być wygodne. Ma któraś podobny problem? Może byście mi doradziły jakąś dobrą markę i niekoniecznie od razu za 150 zł. Choć jak będzie trzeba to trudno....

Marma ma to samo z małym tyle co ja sie nalatałam:crazy::crazy::crazy: i znalazłam fajną firme Vi-GGa-Mi w sklepie Boti. Naprawde polecam:tak::tak::tak: ceny bardzoooo przystepne

Do góry