reklama
Ja tam chyba zrobię liste przentów;-)
Przydałby sie i kombinezon, może jakis większy dres...myślałam o takim jeżdziku ale raz dwa zima będzie i tylko miejsce w domu bedzie zajęte
Może na Zajaczka??
Chciałabym kupic cos fajnego ale nie wiem co??
Może gąsienicę z FP? A moze szkolniaczek uczniaczek
http://www.allegro.pl/item719523169_smoby_jezdzik_pchacz_kubus_puchatek_3w1.html
Przydałby sie i kombinezon, może jakis większy dres...myślałam o takim jeżdziku ale raz dwa zima będzie i tylko miejsce w domu bedzie zajęte

Chciałabym kupic cos fajnego ale nie wiem co??
Może gąsienicę z FP? A moze szkolniaczek uczniaczek

http://www.allegro.pl/item719523169_smoby_jezdzik_pchacz_kubus_puchatek_3w1.html
Malena taki parking np coś takiego WADER 50500 MEGA GARAŻ Z DROGĄ 3 m HIT odSS F-V (708517530) - Aukcje internetowe Allegro
On się teraz bawi domkiem dla lalek i kucykami więc przyda mu się jakaś męska zabawka :-)
Kaka ja mam tą gąsienicę i powiem Ci, że jest całkiem ok, chociaż można dostać w głowę, gdy 50 raz usłyszysz "czyj to zielony grzbiet..." Nawet Martyna ostatnio odkryła ją na nowo więc na długo się przyda.
On się teraz bawi domkiem dla lalek i kucykami więc przyda mu się jakaś męska zabawka :-)
Kaka ja mam tą gąsienicę i powiem Ci, że jest całkiem ok, chociaż można dostać w głowę, gdy 50 raz usłyszysz "czyj to zielony grzbiet..." Nawet Martyna ostatnio odkryła ją na nowo więc na długo się przyda.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Pewnie to:
GĄSIENICA GAWĘDZIARKA #FISHER PRICE# MÓWI W J.P (717260307) - Aukcje internetowe Allegro
Ja to czesto w sklepach widze:
FISHER PRICE KSIĄŻECZKA RYMOWANKA HIT (719618379) - Aukcje internetowe Allegro
Kolezanka ma i Rafał sie nawet zainteresował, ale to pewnie tylko chwilowe by było. Tak jak tym misiaczkiem przytulaczkiem, jeden dzien super zainteresowanie, a teraz lezy w koncie łózeczka... No ale moze Rafał troche za mały...
Chociaz u niego wszystkie zabawki to sa na 5 min, a najbardziej lubi to czego mu zabraniam... Czyli np. gryzienie moich klapek, butów, łapanie psiej piłki lub takiej kosci sznurowej i wszystkiego rodzaju butelki, pudełka itd.
A to mi sie podoba:
FISHER PRICE K8844-C PILECZKOWA ZYRAFA ZJEZDZALNIA (710721465) - Aukcje internetowe Allegro
A te zestawy Wadera tez fajne, ale raczej na roczek jeszcze nie...
GĄSIENICA GAWĘDZIARKA #FISHER PRICE# MÓWI W J.P (717260307) - Aukcje internetowe Allegro
Ja to czesto w sklepach widze:
FISHER PRICE KSIĄŻECZKA RYMOWANKA HIT (719618379) - Aukcje internetowe Allegro
Kolezanka ma i Rafał sie nawet zainteresował, ale to pewnie tylko chwilowe by było. Tak jak tym misiaczkiem przytulaczkiem, jeden dzien super zainteresowanie, a teraz lezy w koncie łózeczka... No ale moze Rafał troche za mały...
Chociaz u niego wszystkie zabawki to sa na 5 min, a najbardziej lubi to czego mu zabraniam... Czyli np. gryzienie moich klapek, butów, łapanie psiej piłki lub takiej kosci sznurowej i wszystkiego rodzaju butelki, pudełka itd.
A to mi sie podoba:
FISHER PRICE K8844-C PILECZKOWA ZYRAFA ZJEZDZALNIA (710721465) - Aukcje internetowe Allegro
A te zestawy Wadera tez fajne, ale raczej na roczek jeszcze nie...
Ostatnia edycja:
malena81
mamusia październikowa 08
A ja wczoraj wylicytowałam:
FISHER PRICE GĄSIENICA Z KULKAMI EDUKACYJNA 1zł (707833756) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE GRAJĄCY SŁONIK + KLOCKI SENSORYCZNE (707835740) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszczę chcę jakieś klocki do tego dokupić.
Szaleję ostatnio, ale mała wogóle już nie ma zabawek
- nikt nam nie daje ani w prezencie ani w spadku:-
-
zawstydzona/y:
A od dziadków będzie:
MY BABY MUZYCZNY CHODZIK PCHACZ 18M+ (717093986) - Aukcje internetowe Allegro
i KIDDIELAND ODKRYWCZY DOMEK - WYSYŁKA GRATIS !!! (715280122) - Aukcje internetowe Allegro
Zapasy porobione ;-)
FISHER PRICE GĄSIENICA Z KULKAMI EDUKACYJNA 1zł (707833756) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE GRAJĄCY SŁONIK + KLOCKI SENSORYCZNE (707835740) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszczę chcę jakieś klocki do tego dokupić.
Szaleję ostatnio, ale mała wogóle już nie ma zabawek
- nikt nam nie daje ani w prezencie ani w spadku:-
A od dziadków będzie:
MY BABY MUZYCZNY CHODZIK PCHACZ 18M+ (717093986) - Aukcje internetowe Allegro
i KIDDIELAND ODKRYWCZY DOMEK - WYSYŁKA GRATIS !!! (715280122) - Aukcje internetowe Allegro
Zapasy porobione ;-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
No i zainwestowałam w tą żyrafkę - widziałam ja już kilka razy i jakoś nie mogłam się zebrać aby zamówić i poszło.
Teraz czekamy
Teraz czekamy

Martynka1978 fakt, że może na roczek to za szybko taki parking, ale auto do ciągnięcia na sznurku albo taka ogromna wywrotka z klockami już jest ok. Ja mam taki sam kłopot jak dziewczyny ze starszymi dziećmi, bo po Martynie są jeszcze zabawki, dlatego patrzę trochę na wyrost. Kolejny kłopot będzie na święta
, bo w sumie szybko przyjdzie.

Malena ja tez myślałam o takim domku;-) Tylko mi marudzą naokoło, ze to jeszcze za wcześnie...
Za to sprzedałam kilka rzeczy na allegro po Hance: przewijak, leżaczek, podgrzewacz i za to chyba kupie drugie krzesełko do karmienia. Hanka jeździ do mamy i brakuje jej kilku rzeczy.
Za to sprzedałam kilka rzeczy na allegro po Hance: przewijak, leżaczek, podgrzewacz i za to chyba kupie drugie krzesełko do karmienia. Hanka jeździ do mamy i brakuje jej kilku rzeczy.
reklama
W sumie jak dla mnie to jest mało zabawek na pierwsze urodziny, bo na niektóre z przedziału dzieci są już za mądre, a do niektórych jeszcze dużo czasu minie zanim bedą ok.
Pamiętam, że Martyna dostała domek teletubisiów TELETUBISIE DUŻY DOMEK TELETUBISIÓW, KRAKÓW (721266191) - Aukcje internetowe Allegro
i on jest na prawdę fajny. Bartek zaczyna się nim też bawić. Każdy ma swój komplet "ludzików" i ostatnio nie ma o to kłótni. Dostała też klocki takie większe i bardziej my się nimi bawilismy, ale ona uwielbiała psuć, to co zrobiliśmy.
Polecam też te organki PIANINKO ORGANKI WIELOFUNK. SIMBA TANIA WYSYŁKA ! (717699880) - Aukcje internetowe Allegro
działają do dziś i mają mnóstwo fajnych funkcji i dźwięków.
Dostała też swoją pierwszą lalkę i nawet się nią interesowała.
Dla chłopaków polecam samochody tonka. One są zrobione z takiej grubej gumy i praktycznie niezniszczalne. Od malutkich, po bardzo duże. Ja kupowałam w realu.
Pamiętam, że Martyna dostała domek teletubisiów TELETUBISIE DUŻY DOMEK TELETUBISIÓW, KRAKÓW (721266191) - Aukcje internetowe Allegro
i on jest na prawdę fajny. Bartek zaczyna się nim też bawić. Każdy ma swój komplet "ludzików" i ostatnio nie ma o to kłótni. Dostała też klocki takie większe i bardziej my się nimi bawilismy, ale ona uwielbiała psuć, to co zrobiliśmy.
Polecam też te organki PIANINKO ORGANKI WIELOFUNK. SIMBA TANIA WYSYŁKA ! (717699880) - Aukcje internetowe Allegro
działają do dziś i mają mnóstwo fajnych funkcji i dźwięków.
Dostała też swoją pierwszą lalkę i nawet się nią interesowała.
Dla chłopaków polecam samochody tonka. One są zrobione z takiej grubej gumy i praktycznie niezniszczalne. Od malutkich, po bardzo duże. Ja kupowałam w realu.
Podziel się: