reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Pewnie to:
GĄSIENICA GAWĘDZIARKA #FISHER PRICE# MÓWI W J.P (717260307) - Aukcje internetowe Allegro

Ja to czesto w sklepach widze:
FISHER PRICE KSIĄŻECZKA RYMOWANKA HIT (719618379) - Aukcje internetowe Allegro
Kolezanka ma i Rafał sie nawet zainteresował, ale to pewnie tylko chwilowe by było. Tak jak tym misiaczkiem przytulaczkiem, jeden dzien super zainteresowanie, a teraz lezy w koncie łózeczka... No ale moze Rafał troche za mały...
Chociaz u niego wszystkie zabawki to sa na 5 min, a najbardziej lubi to czego mu zabraniam... Czyli np. gryzienie moich klapek, butów, łapanie psiej piłki lub takiej kosci sznurowej i wszystkiego rodzaju butelki, pudełka itd.

A to mi sie podoba:
FISHER PRICE K8844-C PILECZKOWA ZYRAFA ZJEZDZALNIA (710721465) - Aukcje internetowe Allegro

A te zestawy Wadera tez fajne, ale raczej na roczek jeszcze nie...

Ostatnia edycja:
Martynka1978 fakt, że może na roczek to za szybko taki parking, ale auto do ciągnięcia na sznurku albo taka ogromna wywrotka z klockami już jest ok. Ja mam taki sam kłopot jak dziewczyny ze starszymi dziećmi, bo po Martynie są jeszcze zabawki, dlatego patrzę trochę na wyrost. Kolejny kłopot będzie na święta :baffled:, bo w sumie szybko przyjdzie.

Malena ja tez myślałam o takim domku;-) Tylko mi marudzą naokoło, ze to jeszcze za wcześnie...

Za to sprzedałam kilka rzeczy na allegro po Hance: przewijak, leżaczek, podgrzewacz i za to chyba kupie drugie krzesełko do karmienia. Hanka jeździ do mamy i brakuje jej kilku rzeczy.

reklama
W sumie jak dla mnie to jest mało zabawek na pierwsze urodziny, bo na niektóre z przedziału dzieci są już za mądre, a do niektórych jeszcze dużo czasu minie zanim bedą ok.
Pamiętam, że Martyna dostała domek teletubisiów TELETUBISIE DUŻY DOMEK TELETUBISIÓW, KRAKÓW (721266191) - Aukcje internetowe Allegro
i on jest na prawdę fajny. Bartek zaczyna się nim też bawić. Każdy ma swój komplet "ludzików" i ostatnio nie ma o to kłótni. Dostała też klocki takie większe i bardziej my się nimi bawilismy, ale ona uwielbiała psuć, to co zrobiliśmy.
Polecam też te organki PIANINKO ORGANKI WIELOFUNK. SIMBA TANIA WYSYŁKA ! (717699880) - Aukcje internetowe Allegro
działają do dziś i mają mnóstwo fajnych funkcji i dźwięków.
Dostała też swoją pierwszą lalkę i nawet się nią interesowała.
Dla chłopaków polecam samochody tonka. One są zrobione z takiej grubej gumy i praktycznie niezniszczalne. Od malutkich, po bardzo duże. Ja kupowałam w realu.

Do góry