Antuanet24
Październikowe mamy'08
czarna79 nie zauważyłam, dzięki za pomoc:-)Anetko zjedz nizej są foty otwartej szafy
SZAFA NAROŻNA DWUSKRZYDŁOWA SPRAWDZ !!! (416206004) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czarna79 nie zauważyłam, dzięki za pomoc:-)Anetko zjedz nizej są foty otwartej szafy
SZAFA NAROŻNA DWUSKRZYDŁOWA SPRAWDZ !!! (416206004) - Aukcje internetowe Allegro
W końcu złożyłam zamówienie na szafę dla Hani;-) W końcu będę mogła wypakować jej ciuchy z walizki;-)
SZAFA NAROŻNA DWUSKRZYDŁOWA SPRAWDZ !!! (416206004) - Aukcje internetowe Allegro.
A ja zamowiłam 2 kombinezoniki:
EVIL BABY :.kombinezon dla maluszka ok.62 blue (422169769) - Aukcje internetowe Allegro
.: LITTLE PUP :. 2-cz.kobinezon k.62: beż (420174572) - Aukcje internetowe Allegro
Mysle, ze ciuszków juz mamy dosyc. Musimy dokupic tylko jakies rekawiczki i skarpetki i spiworek, ewentualnie jakąś czapeczke, a reszta to juz po porodzie, bo w sumie jest tego juz sporo.
Czas kupic reszte rzeczy: łożeczko, wozek, wanienke itd...
tylko w promocji nie ma new born:-(ale sa mini, tylko ze mini sa od 3-6 kg, to nie za duze?new born sa 2-5 niby mala roznica nie?bo tez sie zastanawiam nad mini a ich jest 96 szt za 42.95Właśnie oglądałam nową ofertę z Reala-Pampersy za 42 zł Promocja do 3.09
Hipermarket Real / Promocje - Oferta tygodnia / Najczęściej szukane produkty
jest przeslicznagratuluje zakupu. a ktory kolor?My zamówiliśmy taką pościel: MY-SWEET-BABY posciel 12-cz.120x90 material+ IMIE (394753023) - Aukcje internetowe Allegro