reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Reakcja bliskich a ciąża :)

reklama
To znaczy ? Opisz jaka byla reakcja ;) bo jestem bardzo ciekawa ;)
Hej jak tam u ciebie? Nadal nic nie powiedziałaś rodzicom ?
Ja już byłam w szkole i wgl ;) bo już 15 tydzień i brzuszek rośnie;)

w57vyx8dubspq12k.png

Hej jak tam u ciebie? Nadal nic nie powiedziałaś rodzicom ?
Ja już byłam w szkole i wgl ;) bo już 15 tydzień i brzuszek rośnie;)

w57vyx8dubspq12k.png
Hej... Powiem Ci ze od zeszlego tygodnia to juz wiekszosc osob wie... Tydzien temu powiedzialam w szkole i bardzo sie z tego ciesze bo wszystcy zaoferowali mi pomoc i tak dalej... A na weekend pojechalam razem z chlopakiem do moich rodzicow i powiedzielismy im... Pierwsza reakcja byla taka ze kazdy musial wyjsc z mieszkania zeby ochlonac ale potem rodzice bardzo sie ucieszyli wiec jestem bardzi szczesliwa.. :)

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej... Powiem Ci ze od zeszlego tygodnia to juz wiekszosc osob wie... Tydzien temu powiedzialam w szkole i bardzo sie z tego ciesze bo wszystcy zaoferowali mi pomoc i tak dalej... A na weekend pojechalam razem z chlopakiem do moich rodzicow i powiedzielismy im... Pierwsza reakcja byla taka ze kazdy musial wyjsc z mieszkania zeby ochlonac ale potem rodzice bardzo sie ucieszyli wiec jestem bardzi szczesliwa.. :)

A powiedz mi jak dokładnie w szkole. Bo u mnie narazie ma wiedzieć tylko wychowawca i dyrektor, nie będą narazie mówić innym nauczycielom.
U mnie też wyszli z mieszkania:) Moi sie nie ucieszyli ale nie robili dramatu. Poprostu to zaakceptowali.Ale teściowie i rodzeństwo mojego M. za to bardzo się ucieszyli.

w57vyx8dubspq12k.png

A powiedz mi jak dokładnie w szkole. Bo u mnie narazie ma wiedzieć tylko wychowawca i dyrektor, nie będą narazie mówić innym nauczycielom.
U mnie też wyszli z mieszkania:) Moi sie nie ucieszyli ale nie robili dramatu. Poprostu to zaakceptowali.Ale teściowie i rodzeństwo mojego M. za to bardzo się ucieszyli.

w57vyx8dubspq12k.png
Z rodzicami i rodzenstwem mojego chlopaka bylo tak samo... :) w szkole nie wiedza uczniowie ani moja klasa tylko nauczyciele ktorrlzy mnie ucza... Pielegniarka pedagod... Wszyscy co chwile sie pytaja jak sie czuje i tak dalej... ciesze sie ze w koncu sie dowiedzieli:)

Do góry