reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Reakcja bliskich a ciąża :)

Powiem Ci że nawet widze siebie na kosmetologi ale i tak nie wiem czy dam rade sie nauczyc do maja :)
do maja dużo czasu. Normalnie też byś mature pisała;) ja tak myślę, że jak mi z dzieckiem nie bedzie szła nauka w 3 klasie, to zrobię rok przerwy odchowam bobasa, a potem pójdzie do żłobka a ja do szkoły;) wszystko przemyślane już mam ^^

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Mam 21 last I jestem w ciąży. Jezeli chodzi o rodzinę to najpierw powiedzialam mamie bo jestem z nią bardziej zżyta i wiedzialam ze lepiej to zniesie. A tacie powiedziałyśmy razem. Jakoś poszło . Muszą obyć sie z sytuacją. A sytuacja u nas nie typowa bo narzeczony nie jest polakiem i nie mieszka tu na stale (jeszcze) . Więc jest to trochę skomplikowane ale bedzie dobrze. A jezeli chodzi o studia to jestem na 3 roku i od przyszlego semestru prawdopodobnie wezmę dziekanke, termin mam akurat na sesje. I potem wrócę z maluchem

Półmetek fajna sprawa.. w zeszłym roku super się bawiłam :) ... ja teraz zaczęłam się martwić o sukienkę na studniówkę... mam 7 stycznia a do tego czasu obawiam się, że mogę stać się wielorybem i nic nie będzie na mnie pasować :) udało Ci się powiedzieć rodzicom ? :)

Półmetek fajna sprawa.. w zeszłym roku super się bawiłam :) ... ja teraz zaczęłam się martwić o sukienkę na studniówkę... mam 7 stycznia a do tego czasu obawiam się, że mogę stać się wielorybem i nic nie będzie na mnie pasować :) udało Ci się powiedzieć rodzicom ? :)
właśnie o tobie myślałam że bedziesz juz ładny brzuszek mieć.Ja bym pewnie poszła w jakiejś w styli greckim- długa zwiewna i wygodna ;) jutro powiemy;) dzisiaj moja mama ma wręcz "zajebisty" humor więc może być wesoło xD w takich chwilach cieszę się że mój facet jest starszy i w razie W, coś sobie wynajmiemy ;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Powiem Ci, że my teraz mieszkamy w wynajętym mieszkaniu i fajna sprawa w sumie... ale to jest na 4 piętrze bez windy i jednak musimy pomyśleć o przeprowadzce bo nie sądzę, żebym za kilka miesięcy dała rade tu wejść :)

reklama
Powiem Ci, że my teraz mieszkamy w wynajętym mieszkaniu i fajna sprawa w sumie... ale to jest na 4 piętrze bez windy i jednak musimy pomyśleć o przeprowadzce bo nie sądzę, żebym za kilka miesięcy dała rade tu wejść :)
kto cie utrzymuje ? rodzice coś dokładają czy facet ?

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Do góry