Cookie_
Moderator
Jest też z tej serii jakiś do włosów farbowanych. Ja nie farbuje, więc wystarczył ten nawilżający. Włosy fajne miękkie nieobciążone są po nim.Yope też ma opinie dobre.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest też z tej serii jakiś do włosów farbowanych. Ja nie farbuje, więc wystarczył ten nawilżający. Włosy fajne miękkie nieobciążone są po nim.Yope też ma opinie dobre.
OkejDo czego?olaplex to zabieg, który wykonuje mi fryzjer
Są chyba jakieś wersje do domu ale nie podpowiem bo nie próbowałam. Szukaj po prostu po nazwie.
Poszukam sobie. Niech kosztuje nawet więcej ale niech ratuje moje włosy.Są chyba jakieś wersje do domu ale nie podpowiem bo nie próbowałam. Szukaj po prostu po nazwie.
Poczytam opinie .U mnie maska do włosów Only bio zdziałała cuda
Dla mnie np maski są za ciężkie ale spray mogę polecić radicalPoczytam opinie .
Ja muszę mieć od razu szampon, odżywkę, maskę i najlepiej jakiś spray bo moje włosy wołają o pomstę do nieba
Mnie po ciąży stan włosów się tak pogorszył ( w czasie ciąży jak malowane ) że miałam ochotę się obciąć na łyso.Dziewczyny ratujcie.
Co na suche i zniszczone włosy po całości ?
Po ciąży zrobiły mi się porowate, dodatkowo są farbowane.
Byliśmy na wczasach nad morzem i po powrocie są suche jak nigdy, domyślam się, że to przez słoną wodę w morzu.
Nie chce ich ścinać (końcówki mogę ale nie dużo).
Odżywka jest z tej serii i szampon teżPoczytam opinie .
Ja muszę mieć od razu szampon, odżywkę, maskę i najlepiej jakiś spray bo moje włosy wołają o pomstę do nieba